Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αινιγματική προφητεία του παππού Χατζηφλουρέντζου: «Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας...»

Σοκάρει

16 Αυγούστου 2020 16:39
Αινιγματική προφητεία του παππού Χατζηφλουρέντζου: «Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η συγκλονιστική αινιγματική Προφητεία του παππού Χατζηφλουρέντζου: «Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας...». Επίσης, μια συγκλονιστική προφητεία είχε πραγματοποιήσει κάποτε η Γερόντισσα από την Αττική αναφορικά με την κρίση στο Αιγαίο.

Δείτε αναλυτικά όσα είχε πει:

Θα αφήσετε τα σπίτια σας όπως είναι και θά φύγετε. Θά πέφτετε ό ένας πάνω στον άλλο (θά είσαστε όλοι μαζί στριμωγμένοι) χωρίς να πειράζει όμως ό ένας τον άλλον. Μετά, ό κόσμος θά αμαρτήσει. Θά αργήσετε λίγο να έρθετε πίσω.

Όταν θά έρθετε πίσω, τότε θά είναι τα κλάματά σας. Τότε θά δώσει νόηση στον κόσμο ό Θεός, να καταλάβει τον δρόμο τον ορθό ποιος είναι.

Θα έρθει μια ώρα που θα τρέχετε σαν τις καμήλες, θα φοβάστε να κοιτάξετε πίσω σας. Εκεί που θα πάτε, θα νομίζετε πώς πήγατε στο πανηγύρι. Ούτε θα πεινάσετε, ούτε θα διψάσετε. Πολλά κράτη θα ενδιαφερθούν, αλλά οι Τούρκοι θα είναι ανένδοτοι. Και θα έρθει ή ώρα πού θα ξαναρθείτε στα σπίτια σας. Την ώρα αυτή που θα έρθετε, θα πέσετε κατά γης, θα ταπεινωθείτε.

Προφητεία-σοκ του Αγίου Παϊσίου: «Όταν ο Τουρκικός στόλος...»

Σε μια φοβερή προφητεία είχε προβεί πριν από αρκετά χρόνια ο Άγιος Παΐσιος, ο οποίος είχε αναφερθεί σε προσέγγιση του τουρκικού στόλου στην Ελλάδα, καθώς και το ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα.

Ο ίδιος μιλά για πόλεμο και τονίζει πως η χώρα μας θα μεγαλώσει, ενώ αντιθέτως οι γείτονες θα καταστραφούν. Επίσης, στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, φυλάσσεται, σύμφωνα με φήμες, μια αναλυτική προφητεία του Άγιου Παΐσιου που αναφέρεται για το μέλλον της Ελλάδας.

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share