Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μέσα στη σύρραξη εκείνη χάθηκε και δεν την έβρισκα...» - Κρίσιμες στιγμές για τον Γιώργο Παπαδάκη

Πανικός στην εκπομπή

15 Αυγούστου 2020 12:24
«Μέσα στη σύρραξη εκείνη χάθηκε και δεν την έβρισκα...» - Κρίσιμες στιγμές για τον Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρίσιμες στιγμές είχε βιώσει ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα περιστατικά, που έχουν λάβει τόπο στην εκπομπή του, όπου είχε γίνει κυριολεκτικά απίθανος χαμός, ενώ πρόσφατα ο ίδιος έκανε την εξομολόγησή του στη γυναίκα που τον τρέλανε.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στο περιστατικό του Ηλία Κασιδιάρη, όταν ο τότε βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου και είχε επιτεθεί στη Λιάνα Κανέλλη, με τον δημοσιογράφο να δυσκολεύεται να σταματήσει τη σύρραξη και την εκπομπή να προχωρά σε διάλειμμα.

Ο έμπειρος παρουσιαστής βίωνε για πρώτη φορά, ίσως, ένα τόσο έντονο περιστατικό και μίλησε για αυτό στον Νίκο Χατζηνικολάου, εξηγώντας πώς έγινε αυτός ο άγριος καβγάς, που έφτασε και σε σωματικό επίπεδο, με μια λεπτομέρεια που σοκάρει για την τότε συνεργάτιδά του, Ντόρα Κουτροκόη.

«Μέσα στον χαμό υπήρχε και η Ντόρα, η οποία... χάθηκε», ανέφερε ο Παπαδάκης, ο οποίος εξήγησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ότι το διάσημο «όχι» που επαναλάμβανε στον Κασιδιάρη, ήταν για να μην πετάξει το ποτήρι στη Δούρου, όπως φοβήθηκε ότι θα έκανε.

Δείτε το βίντεο:

Μεγάλη η χαρά για τον Γιώργο Παπαδάκη - Έμαθε ότι...

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά σήμερα, για πρώην συνεργάτη του Γιώργου Παπαδάκη. Τι συμβαίνει και γιατί ο παρουσιαστής έχει μεγάλη χαρά;

Διαβάστε περισσότερα για τον Γιώργο Παπαδάκη στο Youweekly.gr...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share