Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον «Στέλιο» που ήθελε η «Βλαχάκη»; Δεν πάει το μυαλό σας σε ποιας γυναίκας το πλευρό τον εντοπίσαμε...

Απίστευτο!

15 Αυγούστου 2020 11:03
Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον «Στέλιο» που ήθελε η «Βλαχάκη»; Δεν πάει το μυαλό σας σε ποιας γυναίκας το πλευρό τον εντοπίσαμε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον «Στέλιο», τον... νόστιμο γιατρό που άρεσε στη «Βλαχάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά «κολλούσαν» στο ότι ήταν παντρεμένος; Ο ίδιος, λοιπόν, ακολούθησε μια άλλη πορεία και δεν πάει το μυαλό σας με τι ασχολήθηκε, όπως και σε ποιας γυναίκας το πλευρό τον εντοπίσαμε.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Διαμαντής Καραναστάσης, για αρκετά χρόνια κατέγραψε επιτυχίες στο ενεργητικό του, αποτελώντας ένα ταλαντούχο πρόσωπό στον καλλιτεχνικό κόσμο. Πρόσφατα, όμως έκανε τη... στροφή του, όπως και ο «Αναγνώστου» από το ίδιο σήριαλ.

Συγκεκριμένα, ο Καραναστάσης είχε ασχοληθεί με την πολιτική, κατεβαίνοντας στις εκλογές του 2019 με την Πλεύση Ελευθερίας στην Α’ Αθήνας στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο ίδιος, εξηγώντας τους λόγους που ασχολήθηκε με την πολιτική, ήταν πως «έστασα σε ένα σημείο λοιπόν που ένιωσα πάρα πολύ έντονα ότι δεν μου φτάνει σε αυτές τις συνθήκες… ότι δεν φτάνει να θέτουμε τα ερωτήματα, αλλά οι καλλιτέχνες όπως και σε άλλες σκοτεινές εποχές οφείλουμε να διεκδικήσουμε τις λύσεις» εξηγεί, ενώ προτρέπει τους πολίτες «να πάνε να ψηφίσουν! Για ένα μεγάλο διάστημα και εγώ θεωρούσα επαναστατική πράξη την αδιαφορία. Και οδηγηθήκαμε εδώ. Λέω στον κόσμο ότι είναι πολύ σημαντική η ατομική ευθύνη, ότι είναι σπουδαία πράξη η ψήφος και ελπίζω να θέλουν ζωή στη Βουλή!».

Αναφορικά με τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε επισημάνει ότι «στη Ζωή έστειλα ένα… μήνυμα, όταν την έβλεπα να δίνει αυτόν τον υπεράνθρωπο αγώνα στη Βουλή το καλοκαίρι του ’15. Μόνη εναντίον όλων. Αισθάνθηκα την ανάγκη επικοινωνίας όταν είδα μια γυναίκα να έχει αφήσει τα πάντα, και την καριέρα της και τη ζωή της και τη βόλεψή της, και να υποβάλλεται σε μια τέτοια δοκιμασία για να υπερασπιστεί τους πολίτες της χώρας μας. Ταυτίστηκα, συγκινήθηκα και θέλησα να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε την Πλεύση. Η Ζωή είναι μια υπέροχη γυναίκα, μια σπουδαία επιστήμονας και ένα νοητικό υπερόπλο. Νομίζω ότι αυτό μας αξίζει και τίποτα λιγότερο».

Θυμηθείτε το επεισόδιο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share