Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον «Αναγνώστου» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Είναι αγνώριστος και με στροφή στην καριέρα του

Δείτε πώς είναι σήμερα

14 Αυγούστου 2020 13:08
Θυμάστε τον «Αναγνώστου» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Είναι αγνώριστος και με στροφή στην καριέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον σκράπα φοιτητή «Αναγνώστου» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Σήμερα δε θα μπορείτε να τον αναγνωρίσετε, ενώ παράλληλα έχει κάνει στροφή στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, όπως είναι το όνομα του ηθοποιού, ο οποίος είχε τρομερό χιούμορ και ξεχώριζε στο σήριαλ για έναν από τους πιο ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες, που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, παίζοντας τον χειρότερο από τους φοιτητές του «Κατακουζηνού» που ήθελε την «Βλαχάκη», της οποίας ένας «πρώην» αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σήμερα, όμως, είναι εντελώς διαφορετικός και έχει πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση στην καριέρα του, έστω κι αν δεν είναι πολύ μακριά από αυτό που έκανε στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο Παπαγεωργίου προτιμά το stand up comedy, στο οποίο επίσης ξεχωρίζει.

Όοσ για το λόγο που το έχει διαλέξει; «Κατά τη γνώμη μου, αυτό το είδος κωμωδίας είναι απλά ένα είδος επικοινωνίας με όχημα το χιούμορ, μέσα από το οποίο εμείς και το κοινό μοιραζόμαστε θετική ενέργεια. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επίδειξη χιουμοριστικής και διανοητικής ευφυΐας. Άλλωστε, όση ανάγκη έχει ο κόσμος να γελάσει, άλλο τόσο έχουμε και εμείς. Υποκριτικές ικανότητες και έμφυτο ταλέντο είναι πολύ χρήσιμα εφόδια σε αυτή τη διαδικασία. Να σημειωθεί ότι στο stand up comedy δεν υπάρχει η θεατρική σύμβαση που ορθώνεται ανάμεσα στον ηθοποιό και τον θεατή. Αυτό καθιστά από μόνο του το stand up comedy ξεχωριστό και ιδιαίτερο», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Εκεί, επίσης, είχε αναφέρει τα ινδάλματά του. «Έχω επηρεαστεί ιδιαίτερα από του παλιούς κωμικούς, τον Βασίλη Λογοθετίδη, τον Βασίλη Αυλωνίτη, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο και τον Κώστα Βουτσά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και νεώτεροι αξιολογότατοι κωμικοί. Από τους ξένους, θαυμάζω ιδιαίτερα το Τζιμ Κάρεϊ, τον Έντι Μέρφι και τον αξέχαστο Ρόμπιν Ουίλιαμς που ξεκίνησαν άλλωστε όλοι από το stand up comedy».

Δείτε ένα από τα επεισόδια όπου είχε παίξει:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share