Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Κινδυνεύει η ζωή μου...» - Σοκαρισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ο καλεσμένος που τον συγκλόνισε

11 Αυγούστου 2020 15:01
«Κινδυνεύει η ζωή μου...» - Σοκαρισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένος ήταν στην εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, με έναν καλεσμένο του να τον συγκλονίζει, λέγοντας πως η ζωή του κινδυνεύει, με ένα υψηλά ιστάμενο άτομο κιόλας να του το αποκαλύπτει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει καταγράψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση και, σε αυτά, δεν έχουν λείψει οι καβγάδες. Σε μία από εκείνες τις περιπτώσεις, κατηγόρησε έναν κορυφαίο Υπουργό, ότι έκανε επίθεση στους δημοσιογράφους, καθώς είχε αναφέρει πως δημιουργούνται θεωρίες συνομωσίας, ενώ πρόσφατα ο παρουσιαστής προέβη σε νέο «ξέσπασμα».

Καλεσμένος ήταν ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης, του είχε πει προ δεκαημέρου πως κινδυνεύει η ζωή του. Στη συνέχεια, όμως, δε θέλησε να δώσει καμία απάντηση.

Ο Υπουργός, βέβαια, ενημέρωσε τους δικηγόρους του για το ζήτημα, αλλά δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενα των συζητήσεών του, μιλώντας γενικά και αόριστα, κάνοντας έξαλλους άπαντες στο στούντιο.

Δείτε το βίντεο:

Λιώσαμε με τη φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου - Η γυναίκα δίπλα του "κλέβει" την παράσταση

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει αυτό τον καιρό ο Νίκος Χατζηνικολάου. Φυσικά στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του. Με τη φωτογραφία που δημοσίευσε.... "λιώσαμε".

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, βρίσκεται στην Άνδρο, όπου και χαλαρώνει έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σε ανάρτησή που έκανε -πριν λίγες ημέρες- στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως περνάει όμορφες στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, τα παιδιά τους, αλλά και την πεθερά του, Μαργαρίτα Μπρόγιερ, η οποία βρίσκεται δίπλα του στη φωτογραφία.

"Οικογενειακή εκδρομή στην αγαπημένη Άνδρο, με αρχηγό την υπέροχη γιαγιά μας Μαργαρίτα Μπρόγιερ! Μαγικό νησί", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στη λεζάντα της ανάρτησης του. Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Χατζηνικολάου, δείτε εδώ πως είχε ανακοινώσει τον ερχομό της μικρής του κόρης.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share