Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νταϊάνα: Όταν η πριγκίπισσα φορούσε το top item της σεζόν 30 χρόνια πριν

Ήταν το απόλυτο fashion icon!

10 Αυγούστου 2020 14:19
Νταϊάνα: Όταν η πριγκίπισσα φορούσε το top item της σεζόν 30 χρόνια πριν

Το Instagram, έχει πλημμυρίσει από influencers που έχουν υιοθετήσει την τάση του ποδηλατικού κολάν εδώ και αρκετό καιρό. Η τάση αυτή έρχεται από τα παλιά και συγκεκριμένα από τον Karl Langerfeld. Κανείς όμως δεν περίμενε πως το συγκεκριμένο outfit θα το έβλεπε φορεμένο από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Δεν υπήρχε εμφάνιση της πριγκίπισσας που να μη συζητηθεί, είτε επίσημη, είτε απλή αθλητική, μετά το "σάλο" που προκάλεσε στο παλάτι πηγαίνοντας "κόντρα" στο πρωτόκολλο με το ντύσιμο της, έρχεται ακόμη μία εμφάνισή της για να μας δείξει πόσο μπροστά από την εποχή της ήταν.

Ήταν κάπου στα τέλη των 80s όταν η πριγκίπισσα περπατούσε στο δρόμο με τα ποδηλατικά κολάν που φέτος έχουν κατακλύσει όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων. Φυσικά και μια τέτοια εμφάνιση και δεν θα περνούσε απαρατήρητη.

Δείτε την εμφάνιση της:

"Κυνηγητό" για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Όταν οι παπαράτσι δεν την άφηναν σε ησυχία

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτέλεσε ένα πραγματικό σύμβολο αγάπης και λατρείας για όλο τον κόσμο μιας και μιλάμε για ένα άτομο πολύ προσιτό στο λαό και χωρίς καμία έπαρση λόγω θέσης αλλά και με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Ακόμη και 23 χρόνια μετά το θάνατο της τα μέσα ανακαλύπτουν σκάνδαλα που κανείς δεν γνώριζε, δείτε εδώ ακόμη ένα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Η πριγκίπισσα μπορεί να ήταν δεκτική στα φλας και στο κυνηγητό που δεχόταν από φωτογράφους και δημοσιογράφους όμως όπως είναι φυσικό πολλές ήταν οι φορές που η ίδια ήθελε να κάνει μια βόλτα χωρίς να γίνει πρωτοσέλιδα. Απ' ότι φαίνεται η επιθυμία της πριγκίπισσας άφηνε παγερά αδιάφορους τους παπαράτσι οι οποίοι πραγματικά δεν την άφηναν σε ησυχία. Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες όπου φαίνεται η Νταϊάνα να προσπαθεί να "γλιτώσει" από έναν επίμονο φωτογράφο.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε με... - "Χαμός" στο Buckingham

Αυτή η είδηση προκάλεσε σάλο στο Buckingham! Στην γέννηση του Ουίλιαμ έβαλαν την Νταϊάνα να γεννήσει με τεχνητούς πόνους επίτηδες! Ποιος ο ρόλος που έπαιξε ο πρίγκιπας Κάρολος;

Στο βιβλίο του Άντριου Μόρτον, "Diana: Her Story", η πριγκίπισσα είχε αποκαλύψει πως ένιωσε τεράστια πίεση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τη γέννηση του πρώτου της παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο αφόρητη η πίεση που αναγκάστηκαν να της... διαβάστε περισσότερα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share