Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Χαμός» με τον Νίκο Μάνεση: Το άγνωστο επαγγελματικό βήμα που «τάραξε» την καριέρα του

Τι είχε κάνει ο παρουσιαστής;

10 Αυγούστου 2020 13:07
«Χαμός» με τον Νίκο Μάνεση: Το άγνωστο επαγγελματικό βήμα που «τάραξε» την καριέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χαμός» επικράτησε με τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει ένα άγνωστο επαγγελματικό βήμα, το οποίο «τάραξε» την καριέρα του και, παράλληλα, άλλαξε όλη του τη ζωή.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστός για το έργο του στην τηλεόραση, έχοντας περάσει από κορυφαία κανάλια, με τα οποία έχει δημιουργήσει δεσμούς ζωής. Πρώτα στον ΑΝΤ1 και ύστερα στον Alpha, είχε αποτελέσει μια σταθερή αξία στην ενημέρωσή μας, ενώ τελευταία «έσκασε» μια έκτακτη ανακοίνωση για τον ίδιο.

Ο ίδιος έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη μας, ως ο κατεξοχήν παρουσιαστής του Σαββατοκύριακου και δικαίως, πραγματοποιώντας εξαιρετική δουλειά και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού για πάνω από δύο δεκαετίες. Έχει κάνει, όμως, κι άλλα βήματα σημαντικά για την καριέρα του.

Ένα από αυτά ήταν και η παρουσία του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο τότε παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μιλούσε... για το τέλος του κόσμου, προειδοποιώντας μας για την τελευταία τότε μέρα και την καταστροφή που επέρχετο. Παράλληλα, μας έλεγε για τα τελευταία... καλλιστεία, που τότε ήταν στην επικαιρότητα.

Δείτε το βίντεο:

«Εκείνος λέει ειδήσεις και η κόρη μου...» - Αποκάλυψη της Φαίης Μαυραγάνη για τη ζωή με τον Νίκο Μάνεση

Μια αποκάλυψη για την οικογενειακή της ζωή με τον Νίκο Μάνεση έκανε η Φαίη Μαυραγάνη, με την ίδια να αναφέρεται στο τι κάνει η κόρη της, όταν εκείνος βρίσκεται στο κανάλι του και λέει ειδήσεις.

Οι δυο τους είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο της δημοσιογραφίας. Είναι μαζί εδώ και πάνω από 14 χρόνια και η οικογένειά τους είναι υποδειγματική, έχοντας δύο παιδιά, τον Φώτη και τη Λυδία.

Αν και κρατούν χαμηλούς τόνους, χωρίς να εκθέτουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή, η δημοσιογράφος είναι αρκετά ενεργή στα social media, ενώ ο σύζυγός της πρόσφατα «ξέσπασε» για την κατάστασή της.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια του OPEN,ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία πραγματικά πολύ όμορφη ζωγραφιά της κόρης της, που την ετοίμασε την ώρα που παρακολουθούσε τον μπαμπά της να λέει τις ειδήσεις στην τηλεόραση.

«Μένουμε σπίτι, ο καιρός βαρύς, ο αέρας κοντεύει να μας .. ξεριζώσει. Ο μπαμπάς λέει ειδήσεις και η Λυδία ζωγραφίζει “X-ray and thermal camera».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share