Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Πήγε κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο - Βγήκε στο δρόμο με...

Ο λόγος που έγινε έξαλλη η Βασίλισσα

9 Αυγούστου 2020 20:19
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Πήγε κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο - Βγήκε στο δρόμο με...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

"Ατίθαση" είχε κάποτε χαρακτηριστεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη Βασίλισσα δεν ήταν λίγες οι φορές που έπαψε να είναι αγέρωχη μπροστά στο λαό. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φήμες που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα γύρω απ' το όνομά της, δείτε εδώ ένα σκάνδαλο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε έξαλλη τη Βασίλισσα; Το πρωτόκολλο του παλατιού έχει πολλούς κανόνες και για να διατηρήσεις επάξια τον τίτλο της Πριγκίπισσας θα πρέπει να τους "υπηρετείς", κάτι το οποίο για την Νταϊάνα δεν ίσχυε πάντα. Εκτός των υπολοίπων όρων, σημαντικό ρόλο έπαιζε και το ντύσιμο της Πριγκίπισσας, ειδικά σε δημόσιες εμφανίσεις. Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να πτοεί ιδιαίτερα την Νταϊάνα καθώς πρόσφατα εμφανίστηκαν φωτογραφίες της με casual ντύσιμο και συγκεκριμένα με τζιν παντελόνι, φυσικά η κίνηση αυτή ήταν αυτή που εξόργισε τη Βασίλισσα.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα:

Νταϊάνα

"Κυνηγητό" για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Όταν οι παπαράτσι δεν την άφηναν σε ησυχία

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποτέλεσε ένα πραγματικό σύμβολο αγάπης και λατρείας για όλο τον κόσμο μιας και μιλάμε για ένα άτομο πολύ προσιτό στο λαό και χωρίς καμία έπαρση λόγω θέσης αλλά και με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Ακόμη και 23 χρόνια μετά το θάνατο της τα μέσα ανακαλύπτουν σκάνδαλα που κανείς δεν γνώριζε, δείτε εδώ ακόμη ένα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Η πριγκίπισσα μπορεί να ήταν δεκτική στα φλας και στο κυνηγητό που δεχόταν από φωτογράφους και δημοσιογράφους όμως όπως είναι φυσικό πολλές ήταν οι φορές που η ίδια ήθελε να κάνει μια βόλτα χωρίς να γίνει πρωτοσέλιδα. Απ' ότι φαίνεται η επιθυμία της πριγκίπισσας άφηνε παγερά αδιάφορους τους παπαράτσι οι οποίοι πραγματικά δεν την άφηναν σε ησυχία. Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες όπου φαίνεται η Νταϊάνα να προσπαθεί να "γλιτώσει" από έναν επίμονο φωτογράφο.

Νταϊάνα

Νταϊάνα παπαράτσι

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share