Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ξύλο" στον... αέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συνέβη;

Ένα άγνωστο περιστατικό που κανείς δε θυμάται!

9 Αυγούστου 2020 07:34
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τις μπουνιές που είχε ρίξει ο... Θέμος Αναστασιάδης στον Γιώργο Παπαδάκη; Φυσικά όλο αυτό ήταν χιουμοριστικό.

Ο Γιώργος Παπαδάκη, ο οποίος είχε μιλήσει -πριν καιρό- για ένα απίστευτο περιστατικό -διαβάστε εδώ περισσότερα-, είχε άριστες σχέσεις με τον Θέμο και είχε δώσει το παρόν σε αρκετές εκπομπές του, ενώ και ο Θέμος Αναστασιάδης είχε βρεθεί στο "Καλημέρα Ελλάδα"!

Σε μια από αυτές τις παρουσίες του, ο Γιώργος Παπαδάκης πείραζε την Δούκισσα Νομικού και χαρακτήρισε "κοπρόσκυλα" τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, με τον Θέμο να σηκώνεται και να ρίχνει μπουνιές στον Παπαδάκη, φυσικά με χιουμοριστικό χαρακτήρα!

Δείτε φωτογραφία:

Γυναικάρα: Δείτε για πρώτη φορά την σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη!

Μπορεί το καθημερινό πρωινό ξύπνημα και το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα να μην του δίνουν τη δυνατότητα για πολλές κοσμικές εξόδου πρόσφατα όμως ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με την σύζυγό του , Τίνα Παπαδέλη, έκαναν μια εξαίρεση και βρέθηκαν μαζί σε θεατρική παράσταση!

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και στο διάλειμμα συναντήθηκε με την Μαρία Μπακοδήμου – με την οποία πόζαραν πλάι πλάι για τους φωτογράφους-, αλλά και την Έλενα Ακρίτα.

"Τα πράγματα είναι δύσκολα" - Επιστροφή Γιώργου Παπαδάκη εν μέσω καλοκαιριού

Στο πλατό του Ant1, φαίνεται να επέστρεψε για λίγο ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς έκανε μια εμφάνιση "έκπληξη" στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί".

Ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", ο οποίος πριν λίγο καιρό είπε αντίο στους τηλεθεατές του, αιφνιδίασε την ομάδας της εκπομπής και όλοι σηκώθηκαν για να τον χαιρετήσουν.

"Κάνετε πάρα πολύ καλά τη δουλειά σας. Πάτε υπέροχα" είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. "Ο Γιώργος είναι ένας, είναι δάσκαλος και εμείς ερχόμαστε εδώ για να σε ξεκουράσουμε" σχολίασε ο Νίκος Ρογκάκος.

"Για καλό και για κακό, είπα να έρθω να δω ότι εδώ είναι όλα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα" συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια σχολίασε την ένταση που επικρατεί με την Τουρκία. "Σε ευχαριστούμε που ήρθες" του είπες ένας από τους παρουσιαστές.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share