Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι άντρας που τη σημάδεψε

Λίγοι γνώριζαν για το μεγάλο έρωτα

3 Αυγούστου 2020 15:18
Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι άντρας που τη σημάδεψε

Η Ζωή Λάσκαρη "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Ήταν μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» το 1959. Ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου και είχε πάντοτε δίπλα της ωραίους άνδρες, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός είχε κάνει δύο γάμους, δείτε εδώ το γιο του πρώτου της συζύγου.

Έχασε τον μπαμπά της όταν ήταν βρέφος και για αυτό αναζητούσε στο πρόσωπο των συντρόφων της την πατρική φιγούρα που της έλειπε, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Εν μέρει τον πατέρα της αντικατέστησε ο σπουδαίος Φίνος που την έβγαλε επίσημα στον κινηματογράφο και την είχε σαν κόρη του.

Ακολούθησε η δόξα, η φήμη, τα χρήματα και οι μεγάλοι έρωτες.

«Εγώ είχα το ελάττωμα να ερωτεύομαι. Έτσι, στα νιάτα μου δεν έβλεπα ποτέ τι συνέβαινε γύρω μου, αν κάποιοι ήταν ερωτευμένοι μαζί μου, αλλά μόνον ότι συνέβαινε στο σπίτι μου. Και στο σπίτι μου δεν έπεφτε ξερός ο άνδρας που είχα δίπλα μου, αλλά έπεφτα εγώ ξερή. Ένιωσα έντονους έρωτες και είμαι ευτυχής για αυτό. Άλλωστε, ο ανέραστος άνθρωπος είναι σακάτης» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Ο έρωτας με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Μιλώντας για τον Τόλη Βοσκόπουλο, που τραγούδησε αποκλειστικά για εκείνη το "Ξανθή αγαπημένη Παναγιά", έχει πει: «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια, με όλα όσα προανέφερα».

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Ζωή Λάσκαρη: Ποιο το μεγάλο μυστικό της που έκρυβε για χρόνια

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη με αφορμή το αινιγματικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα στα social media του γιου της Νικόλα.

Λίγα μόλις 24ωρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη εξομολογήθηκε συγκινημένη στην εφημερίδα «Espresso» το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια.

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω αντίο στη γυναίκα που με μεγάλωσε. Καλό παράδεισο. Σε περιμένει πάνω ο μπαμπάς» έγραψε ο 17χρονος Νικόλας Μπάρκουλης, αποχαιρετώντας με το δικό της τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη.

«Ο Νικόλας ήταν και »παιδί» της! Τον πρωτοείδε σε ηλικία δύο ετών να τραγουδά σε μία τηλεοπτική εκπομπή το »Αν θυμηθείς στο όνειρό μου» και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μην δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω» είπε η Μαίρη Μπάρκουλη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share