Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δε θα προλαβαίνουμε να θάβουμε τους νεκρούς οι ζωντανοί...» - Σοκ και δέος με την προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για τον κορωνοϊό

Ανατριχίλα με τις αναφορές του

2 Αυγούστου 2020 09:54
«Δε θα προλαβαίνουμε να θάβουμε τους νεκρούς οι ζωντανοί...» - Σοκ και δέος με την προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και δέος φέρνει η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, η οποία αφορά τον κορωνοϊό, με τον ίδιο να έχει προβλέψει εδώ και πολλά χρόνια την ύπαρξη ασθενειών, που θα «θερίζουν» τον κόσμο.

Οι αναφορές του είναι συγκλονιστικές, με αρκετές σύγχρονες ασθένειες να τον επιβεβαιώνουν, όπως συμβαίνει και τώρα με τον φονικό ιό, αφαιρώντας τη ζωή από αρκετούς συνανθρώπους μας, ενώ ο ίδιος λέει κάτι φοβερό για το χρέος της Ελλάδας.

«Σήμερον, αύριον περιμένωμεν θανατικάς ασθενείας μεγάλας, οπού να μη προφθάσωμεν οι ζωντανοί να θάπτομεν τους αποθαμένους» έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός και η γρίπη αλλά και η έξαρση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο επιβεβαιώνουν τις δυσοίωνες προβλέψεις του.

«Οι άνθρωποι θα χτυπηθούν από τρομερές αρρώστιες...» - Προφητεία σοκ από τον Γέροντα Αντώνιο

Σοκάρει η προφητεία του Γέροντα Αντώνιου, μιλώντας για τρομερές αρρώστιες από τις οποίες θα χτυπηθούν οι άνθρωποι! Επίσης, συγκλονίζει η προφητεία για αναταραχή στο Αιγαίο με τούς Τούρκους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

O αριθμός των ανθρώπων που θα χτυπηθούν από τρομερές αρρώστιες θα είναι τόσο μεγάλος και οι πόνοι των θυμάτων θα είναι τόσο απαίσιοι, ώστε η κοινωνία τελικά θα δεχτεί την αυτοκτονία σαν μια ανάπαυλα, σαν πράξη ελέους. Οι αρχές θα φτάσουν ακόμα και στο σημείο να εξωθούν τους ανθρώπους να το κάνουν. Τα πάντα θα στοχεύουν στην καταστροφή των ψυχών αυτών που πλανήθηκαν.

Μια ακόμα φριχτή δαιμονική παγίδα θα παρακινεί τους ανθρώπους να αυξήσουν τα κέρδη τους, να επιζητούν πλούτη ως ύψιστο σκοπό της ζωής. Το ίδιο το πάθος της αντιζηλίας (του πλούτου των άλλων) από μόνο του είναι επιζήμιο, όπως όλα τα πράγματα που γίνονται χωρίς μέτρο. Και η υπερβολή οδηγεί στη καταστροφή της φύσης.

Το δεύτερο μέρος αυτής της παγίδας εντοπίζεται στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται αυτός ο πλούτος. Τι είναι τα σημερινά χρήματα; Ένα φάντασμα, μια ψευδαίσθηση, όπως όλα τα «θαύματα» του διαβόλου. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στις τράπεζες ή σε ομόλογα. Αυτές οι τράπεζες θα πτωχεύσουν και οι άνθρωποι θα γονατίσουν! Αυτό μπορεί να γίνει αστραπιαία. Έχουν ήδη γίνει αναρίθμητες και επιτυχημένες πρόβες αυτού του πράγματος.

Η βιομηχανία θα παραλύσει εξαιτίας φυσικών συμφορών και πολέμων. Επομένως με τι θα μείνει ο άνθρωπος; Με μια μάζα από άχρηστα πράγματα, για τη συγκέντρωση των οποίων ξόδεψε χρόνια από τη ζωή του. Τώρα βλέπει ότι η αξία τους είναι εντελώς σχετική, ακόμη και σε έναν ασφαλή και ευτυχισμένο κόσμο, και βεβαίως τίποτε δε θα αξίζουν σε ένα κόσμο καταστροφής και αφανισμού.

Ξέρω ότι σας έχω φοβίσει υπέρμετρα με τις αφηγήσεις μου. Αλλά πιστέψτε με ότι είναι ακόμα πιο τρομερά να τα βλέπεις! Αυτό που είδα είναι ακόμα πιο άσχημο και απαίσιο από αυτό που θα μπορούσα να σας περιγράψω με λόγια. Ωστόσο, δεν μπορώ να σας τα πω όλα, καθώς δεν πρέπει να σας προκαλέσω κατάθλιψη και να πέσει στο παρόν το ηθικό σας, με τα οράματα μου για το μέλλον.

Aπόσπασμα από το βιβλίο του Ορθοδόξου κληρικού π. Αλεξάντερ Κρασνώφ :«Πνευματικές συζητήσεις και Διδαχές του γέροντος Αντωνίου».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share