Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

“Κατάρα των Ωνάσηδων” - Το πειραγμένο αεροπλάνο και η λάθος επιλογή του Αριστοτέλη Ωνάση

Μεγάλη αποκάλυψη

19 Ιουλίου 2020 15:30
“Κατάρα των Ωνάσηδων” - Το πειραγμένο αεροπλάνο και η λάθος επιλογή του Αριστοτέλη Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Μανθεάκης αποτέλεσε ένα σημαντικό και έμπιστο άτομο της οικογενείας Ωνάση. Αυτό, διότι αποτέλεσε επί σειρά ετών τον εκπρόσωπο της οικογενείας. Ερχόμενοι στο «παρών», ο Αλέξης Μανθεάκης, παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την τηλεόραση του «Alpha», απαντώντας και σε ένα πολύ «καυτό» ερώτημα. Αναλυτικότερα:

Τι έκανε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, όταν σκοτώθηκε ο γιος του Αλέξανδρος;

Αλέξης Μανθεάκης – Απάντηση: «Η αλήθεια για την “Κατάρα των Ωνάσηδων” είναι ότι έχουν χαθεί γύρω στα 30 άτομα, έχουν πεθάνει με περίεργους τρόπους. Όλες αυτές οι οικογένειες έχουν ανεξήγητους θανάτους. Ο τρόπος που πέθανε η Χριστίνα, η οικογένεια έχει μια άποψη, δεν μιλάει ποτέ. Ακούστηκαν πολλά, ότι αυτοκτόνησε, ότι πήρε χάπια… Ο καθένας έχει την άποψή του, η αλήθεια ποτέ δεν θα βγει.

Η αλήθεια δεν θα βγει ποτέ για τον Αλέξανδρο, τον θείο της, πώς πέθανε. Γιατί είχαν αλλαχτεί τα καλώδια στο αεροπλάνο; Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Ποιος το έκανε, γιατί… Αθωώθηκαν κάποιοι, πήγαν τρία χρόνια στα δικαστήρια, αθωώθηκαν και είπαν ότι κάποιοι άλλοι είχαν κάνει τη ζημιά. Ακόμα μια μαρτυρία από την οικονόμο του σπιτιού έχει σοκάρει, καθώς αποκαλύπτει ποιος ήταν ο δολοφόνος.

Χτύπησαν τον γιο του και ο Αριστοτέλης Ωνάσης τέλειωσε, κατέρρευσε. Ο κύριος λόγος που κατέρρευσε ήταν από τύψεις γιατί ο Αλέξανδρος είχε πάθος με την ασφαλή πτήση, το είχε έννοια και έλεγε στον πατέρα του “το αεροπλάνο αυτό είναι παλιό, να το αλλάξουμε και να πάρουμε ελικόπτερο”. Ο Ωνάσης, από τσιγκουνιά πιο πολύ, δεν ήθελε να ξοδέψει τα λεφτά, δεν αγόραζε το ελικόπτερο. Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Ωνάσης, ήξερε ότι αν είχε πάρει το ελικόπτερο δεν θα είχε χάσει τον γιο του. Αυτό τον έκανε να μην μπορεί να συμβιβαστεί με τον θάνατο του γιου του. Όταν ήταν στον Σκορπιό πήγαινε κάθε βράδυ στο παρεκκλήσι και έστρωνε τραπέζι, έβαζε ποτά και φαγητά και μίλαγε με τον γιο του».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share