Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Ποιο το μεγάλο μυστικό της που έκρυβε για χρόνια

Ποιο το μεγάλο μυστικό που έκρυβε η Ζωή Λάσκαρη;

18 Ιουλίου 2020 13:12
Ζωή Λάσκαρη: Ποιο το μεγάλο μυστικό της που έκρυβε για χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη με αφορμή το αινιγματικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα στα social media του γιου της Νικόλα.

Λίγα μόλις 24ωρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη εξομολογήθηκε συγκινημένη στην εφημερίδα «Espresso» το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια.

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω αντίο στη γυναίκα που με μεγάλωσε. Καλό παράδεισο. Σε περιμένει πάνω ο μπαμπάς» έγραψε ο 17χρονος Νικόλας Μπάρκουλης, αποχαιρετώντας με το δικό της τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη.

«Ο Νικόλας ήταν και »παιδί» της! Τον πρωτοείδε σε ηλικία δύο ετών να τραγουδά σε μία τηλεοπτική εκπομπή το »Αν θυμηθείς στο όνειρό μου» και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μην δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω» είπε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Ζωή Λάσκαρη: Η άγρια δολοφονία που την στοίχειωνε μια ζωή!

Τον πατέρα της Ζωής Λάσκαρη τον δολοφόνησαν στον πόλεμο. Ο θάνατος του την "ακολουθούσε" μέχρι να "φύγει", καθώς της είχε στοιχίσει που δεν τον γνώρισε.

Η ηθοποιός δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, ωστόσο πάντα μιλούσε για εκείνον με τα πιο όμορφα και "ζεστά" λόγια.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν η... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Ζωή Λάσκαρη: Λύγισαν με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Τι έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και πίσω της άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα…

Μια ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την κηδεία της αγαπημένης και αξέχαστης ηθοποιού και... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share