Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Ο θάνατος αυτός ξεκίνησε την κατάρα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Συντετριμμένοι οι συντελεστές

Σοκ για τη σειρά

13 Ιουλίου 2020 12:14
Ο θάνατος αυτός ξεκίνησε την κατάρα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Συντετριμμένοι οι συντελεστές
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Συντετριμμένοι είναι οι συντελεστές στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», με ένα θάνατο να ξεκινά την κατάρα στη σειρά του ΑΝΤ1, η οποία λογικά θα διαρκεί... μέχρι σήμερα, αφού τίποτα δεν μπορεί να τη λύσει.

Θυμόμαστε όλοι, ασφαλώς, τον «Κατακουζηνό» και τη «Βλαχάκη» να παλεύουν για να αποκτήσει ο ένας εκ των δύο το σπίτι στο Μαρούσι, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο. Όλα προκλήθηκαν, βέβαια, από το «θάνατο» του «θείου» του Κωνσταντίνου, που δημιούργησε μια παράξενη διαθήκη, ενώ παράλληλα είναι σοκαρισμένοι όλοι με το θάνατο ηθοποιού της σειράς στο αυτοκίνητό του.

Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο δε γίνεται ξεκάθαρο σε ποιον ανήκει η «οικία των προγόνων του Κατακουζηνού» και αυτό είναι το κύριο θέμα της σειράς. Η κατάρα, όμως, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος και δε θα βρεθεί λύση όσος καιρός κι αν περάσει.

Ο λόγος γίνεται για το ότι, τελικά, όπως αποκαλύπτεται πολύ αργότερα, ο «θείος» άφησε από κοινού το σπίτι στα δύο αγαπημένα του πρόσωπα, με το θάνατό του τελικά να είναι η αρχή των πάντων σε αυτή τη διαθήκη και όχι μόνο.

Αποκάλυψη: Το "Χρυσάνθεμο" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" είχε παίξει και σε άλλη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης

Το αγαπημένο "Χρυσάνθεμο" από τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης", -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει- σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι είχε παίξει και σε άλλη μια πετυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Αναφερόμαστε στην όμορφη Αναστασία Κοζαδίνου, γνωστή και ως... χρυσάνθεμο, η οποία μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”. Τι είπε;

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Ναι, εγώ είμαι το Χρυσάνθεμο από τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης". Ο λόγος που έκλαιγα ήταν επειδή ήμουν άρρωστη. Πριν από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήμουν και σε μια άλλη σειρά που λεγόταν "Με δυο μαμάδες" στο Mega. Από εκεί μας είχαν δει και με πήραν και στο "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Κωνσταντίνου και Ελένης - Πώς είναι σήμερα το Χρυσάνθεμο;

Η μαμά μου μου το είπε πρώτη φορά όταν ήμουν στο δημοτικό και από τότε το λέω… παντού. Το μοναδικό πράγμα που μου είχε πει ήταν ότι ήταν έτσι ένα ευχάριστο κλίμα, ότι όλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, πολύ ευχάριστοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι σε σημερινά λεφτά θα πήρα τότε 20-30 ευρώ.

Αν με ακούει τώρα ο Χάρης Ρώμας θα ήθελα να του πω ότι είμαι το Χρυσάνθεμο και ότι θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν προσωπικότητα", δήλωσε μεταξύ άλλων η Αναστασία Κοζαδίνου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share