Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Είχε αποκοιμηθεί σε...

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

12 Ιουλίου 2020 12:50
Απίστευτη αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα -  Είχε αποκοιμηθεί σε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πρώτη φορά, είδαμε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα να κοιμάται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του “The Splendours Of The Gonzagas Exhibition Gala” στο Victoria and Albert Museum το 1981.

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Τιμ Γκράχαμ είχε αποθανατίσει την "πριγκίπισσα του λαού" την ώρα που έγειρε το κεφάλι και αποκοιμήθηκε στην κόκκινη πολυθρόνα που καθόταν φορώντας μία τουαλέτα από σιφόν του κορυφαίο σχεδιαστή Bellville Sasson.

Την επόμενη μέρα, το Παλάτι "έτρεξε" να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανακοινώνοντας, ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Κάρολος περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η εγκυμοσύνη αυτή σε συνδυασμό με την προσπάθεια προσαρμογής της -δείτε εδώ τι είχε πει για τη βασίλισσα- στη νέα ζωή, ήταν η αιτία για την αυξημένη κούραση της πριγκίπισσας.

Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να δώσουν λίγο χώρο στην Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τη φωτογραφία τη βρήκαμε στο Instagram στο λογαριασμό dianasfeed.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Αποκάλυψη "βόμβα" για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στη φόρα τα ιδιωτικά της διαμερίσματα

Για πρώτη φορά, είδαμε, τα ιδιωτικά διαμερίσματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πώς είναι το πατρικό της αλλά και το δωμάτιο που έμενε στο παλάτι του Κένσιγκτον;

Η πριγκίπισσα του λαού, άρχισε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το γάμο της με τον διάδοχο του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, που τελέστηκε στις 29 Ιουλίου του 1981.

Όμως, αν και η πριγκίπισσα απασχόλησε τον Τύπο σε κάθε της βήμα -διαβάστε εδώ τι είχε αποκαλυφθεί για το γάμο της-, μέχρι σήμερα τα ιδιαίτερα διαμερίσματά της και εκείνα στο πατρικό της σπίτι των Σπένσερ, αλλά και τα δωμάτια που έζησε στο παλάτι του Κένσιγκτον, δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ στο κοινό.

Το τελευταίο διάστημα ένας θαυμαστής της, δημιούργησε στο Instagram λογαριασμό αφιερωμένο στην Νταϊάνα και δημοσίευσε τις κρεβατοκάμαρες και τους άλλους προσωπικούς χώρους, που έζησε η πριγκίπισσα σε όλη τη διάρκεια της σύντομης ζωής της.

Στην πρώτη φωτογραφία (θα δείτε παρακάτω) η Νταϊάνα είναι στο προσωπικό της διαμέρισμα, στο παλάτι του Κένσιγκτον με τη φίλη της, Σούζι Κάσεμ. Στο μικρό τραπεζάκι δίπλα της διακρίνονται οι φωτογραφίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στη δεύτερη φωτογραφία είναι η πολυτελής κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν η πριγκίπισσα στο πατρικό της σπίτι. Στην τρίτη φωτογραφία εικονίζεται η κρεβατοκάμαρα, όπου η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος πέρασαν τον μήνα του μέλιτος.

Στην τέταρτη φωτογραφία είναι η κρεβατοκάμαρα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο βασιλικό γιοτ. Ακολουθεί μια γωνιά από το ιδιαίτερο διαμέρισμα της πριγκίπισσας στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου ξεχωρίζουν στον τοίχο οι φωτογραφίες με τους δύο γιους της. Μια άλλη φωτογραφία αποκαλύπτει το παιδικό της δωμάτιο με δεκάδες αρκουδάκια στον καναπέ.

Στην έβδομη φωτογραφία είναι ο χώρος όπου η αξέχαστη πριγκίπισσα χρησιμοποιούσε για να περιποιηθεί. Η όγδοη φωτογραφία είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Παρουσιάζει το γραφείο της, όπως το είχε αφήσει πριν φύγει από τη ζωή, τον Αύγουστο του 1997. Διακρίνονται τα αγαλματίδια του Χριστού και της Παναγίας και οι φωτογραφίες των παιδιών της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share