Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H «κόρη» της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Λίγοι θα την θυμάστε

Της είχε αδυναμία

10 Ιουλίου 2020 19:50
H «κόρη» της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Λίγοι θα την θυμάστε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η "κόρη" της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λίγοι θα θυμάστε είναι η Άριελ Κωνσταντινίδη. Ήταν το χαριτωμένο κοριτσάκι που πόζαρε στο πλευρό της στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Δεν ήταν προφανώς κόρη της, αλλά η ομοιότητα είναι εμφανέστατη.

Μπορεί να αποκαλύπτονται πολλά για τη ζωή της εθνικής μας σταρ, ωστόσο αυτό ήταν γνωστό. Γνωρίστηκε με τη Βουγιουκλάκη το 1981, όταν η ελληνίδα σταρ την επέλεξε ανάμεσα σε έξι χιλιάδες κοριτσάκια για τον ρόλο της Άννυ στο ομώνυμο θεατρικό μιούζικαλ.

Η Βουγιουκλάκη τη λάτρευε και της είχε μεγάλη αδυναμία. Σήμερα, η ηθοποιός είναι 49 ετών και απολαμβάνει ευτυχισμένες οικογενειακές μαζί με τα δίδυμα αγόρια της, ενώ στις αρχές του 2020 ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον σύντροφό της, Τάκη Μαργαρίτη.

"Η Αλίκη άφηνε το καμαρίνι ανοικτό για να φαίνεται γυμνή και να..." - Αποκαλύψεις για τη Βουγιουκλάκη

Αποκαλύψεις είχαν γίνει πριν λίγα χρόνια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που είχε συνεργαστεί μαζί της, είχε αποκαλύψει πως άφηνε την μισάνοιχτη την πόρτα στο καμαρίνι της για να φαίνεται γυμνή.

Ο λόγος για τον Ζανό Ντανιά, ο οποίος είχε δώσει συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την εθνική μας σταρ, η οποία πάντα πρόσεχε τον εαυτό της.

"Η Αλίκη ήταν σχολαστική στη δουλειά της, σκύλα που λένε, αλλά δίκαιη! Θυμάμαι το καμαρίνι πάντα άφηνε λιγάκι ανοικτό να φαίνεται έτσι γυμνή για να διατηρούμε το μύθο ότι έχει ωραίο κορμί, να λέμε στον κόσμο ότι έχει ωραίο κορμί. Θυμάμαι όταν έπαιζα επιθεώρηση με τον Παπαμιχαήλ, μια φορά είχε μεθύσει λιγάκι και μου λέει “πες μου πώς ήταν ο Δημητράκης; Παίζει καλά; Έχει επιτυχία ο Δημήτρης;” έτσι με πόνο", είπε μεταξύ άλλων ο Ζανό Ντανιάς.

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατέρρεε μπροστά στην κάμερα - Ανατριχιαστικό περιστατικό

Λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται την κατάρρευση της Αλίκης Βουγιουκλάκη μπροστά στις κάμερες; Τι είχε συμβεί τότε με την εθνική μας σταρ;

Συγκεκριμένα, η Αλίκη είχε ξεσπάσει για το θάνατο της Τζένης Καρέζη, ο οποίος συντάραξε τη χώρα. Η Αλίκη, η οποία ήταν συνδεδεμένη με στενή φιλική σχέση με την ηθοποιό, την αποχαιρέτησε με λυγμούς, μέσα από τη συχνότητα του Ant1, σε ένα συνταρακτικό βίντεο, με τη μεγάλη σταρ, παραμορφωμένη από την οδύνη, να καταρρέει κυριολεκτικά μπροστά στην κάμερα!

"Ααααχ, Τζένη αδερφή μου, μάτια μου, καλό ταξίδι εκεί που πας! Κι όταν θα ανταμωθούμε, θα τα ξαναπούμε! Είναι... Παιδιά, δε μπορώ..." είπε, λυγίζοντας μπροστά στο φακό η εθνική μας σταρ, η οποία τελικά δυστυχώς έμελλε να ακολουθήσει τη φίλη της, αποχαιρετώντας τον μάταιο τούτο κόσμο, μόλις 4 χρόνια αργότερα -δείτε εδώ τι είχε συμβεί πριν πεθάνει-.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο αμέσως παρακάτω:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share