Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

«Κάποια στιγμή θα με χάσετε έτσι ξαφνικά!»: Σοκαριστική αποκάλυψη στον Νίκο Ευαγγελάτο!

Πάγωσαν στον αέρα!

6 Ιουλίου 2020 13:18
«Κάποια στιγμή θα με χάσετε έτσι ξαφνικά!»: Σοκαριστική αποκάλυψη στον Νίκο Ευαγγελάτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως τα έφερε έτσι η μοίρα;

Το γνωρίζατε πως η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όταν και είχε προβεί στην απίστευτη δήλωση πως "μια μέρα θα με χάσετε έτσι ξαφνικά"! Και ξαφνικά 4 μήνες μετά πέθανε!

Ανατριχιαστικό!

Δείτε το συγκλονιστικό ρετρό βίντεο με πρωταγωνιστές τους Νίκο Ευαγγελάτο και την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η άγνωστη σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον γιο του Ευαγγελάτου!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει ένα παιδί και από τον πρώτο του γάμο, τον Λάμπη. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι η σχέση του με την μητριά του, Τατιάνα Στεφανίδου;

Πολλά έχουν ακουστεί για τις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά και για το παρελθόν τους. Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την σχέση τους για την σχέση που έχει με τον γιο του άνδρας της.

«Έχει εξελιχθεί η κοινωνία μας. Κάποτε ήταν λίγα τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Τώρα, σε ένα σχολείο το ένα στα δύο παιδάκια είναι από χωρισμένους γονείς. Η κοινωνία έχει προσαρμοστεί και έχει επαναπροσδιοριστεί στα νέα δεδομένα, έχουν σταματήσει και οι γονείς (όχι όλοι) να έχουν μεταξύ τους αντιδικίες. Δημιουργούνται νέες οικογένειες με παιδιά από προηγούμενες, και χαίρομαι αν αποτέλεσα παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση. O Λάμπης, έχει την κοπέλα του και είναι ανεξάρτητος. Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πατριός δεν θα γίνει ποτέ πατέρας και η μητριά δεν θα γίνει ποτέ μητέρα. Έτσι λοιπόν, για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες, δεν πρέπει να ποτέ να μαλώσεις το παιδί του άντρα σου.» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου από τον πρώτο του γάμο με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

γιος του Νίκου Ευαγγελάτου με την Στεφανίδου

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως τηρεί αυτούς του άγραφους κανόνες με μεγάλη ευλάβεια και καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες. Οι σχέσεις τόσο της ίδιας όσο και των δυο παιδιών της με τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη είναι εξαιρετικές και αυτό φαίνεται στις δημόσιες εξόδους τους. Η οικογένεια είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια έξοδό της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share