Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Το μεγάλο «μυστικό» του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Γιατί ο ΑΝΤ1 δεν βάζει σε επανάληψη αυτό το επεισόδιο

Το έχετε δει;

5 Ιουλίου 2020 14:00
Το μεγάλο «μυστικό» του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Γιατί ο ΑΝΤ1 δεν βάζει σε επανάληψη αυτό το επεισόδιο
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Αυτό το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης», έχει απαγορευτεί από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα ελάχιστοι είναι εκείνοι που το έχουν δει.

Παρά το γεγονός πως το φανατικό κοινό της σειράς έχει αντιληφθεί πως το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν είναι ένα από τα πολλά που θα προβληθούν δύο και τρεις φορές τον χρόνο, ελάχιστοι γνώριζαν πως στην πραγματικότητα μόνο τυχαία δεν είναι η εξαφάνισή» του από τον ΑΝΤ1. Ακόμα είναι γνωστό ότι ο ΑΝΤ1 έχει κάνει πολλές αλλαγές σε κάποια επεισόδια και έχει κόψει "ακατάλληλες" στιγμές, σαν αυτή εδώ.

Ο λόγος για την «Τελευταία μέρα του κόσμου» που προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν λίγο πριν μπούμε στο 2000! Πλέον αποτελεί ένα από τα συλλεκτικά επεισόδια, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου αποφεύγει να το προβάλλει για τον πιο παράδοξο λόγο. Ο οποίος δεν είναι –φυσικά- το ότι πρόκειται για ένα εορταστικό επεισόδιο. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Γιατί απαγορεύτηκε;

Το σενάριο που επικρατεί για την απόφαση του καναλιού να διαγράψει από τα πρακτικά το πιο αγαπημένο μας επεισόδιο δεν είναι άλλο από το ότι… πρόδιδε την ηλικία της σειράς. Αιτία μάλλον κουτή, καθώς δεν υπάρχει τηλεθεατής που δεν γνωρίζει πως η πιο επιτυχημένη παραγωγή του Χάρη Ρώμα έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση προς το τέλος της δεκαετίας των ‘90s, συγκεκριμένα το 1998.

Αποτέλεσμα; Το επεισόδιο να θεωρείται τόσο σπάνιο που οι τηλεθεατές σπεύδουν να το παρακολουθήσουν στο YouTube, κάνοντας το το πιο δημοφιλές της σειράς ολόκληρης, έχοντας συγκεντρώσει τα περισσότερα views.
Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε το τελευταίο επεισόδιο –με τον γάμο Κατακουζηνού – Βλαχάκη- δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει σε δημοφιλία, καθώς μένει πίσω για εκατό περίπου χιλιάδες προβολές.

Εκεί στον ΑΝΤ1, μήπως να το ξανασκεφτείτε;

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share