Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η προκλητική σκηνή στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" που κόπηκε από τον ΑΝΤ1 - Το φιλί της Βλαχάκη με την Πέγκυ στο...

Το είχατα δει ποτέ;

4 Ιουλίου 2020 14:22
Η προκλητική σκηνή στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σειρά του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου και Ελένης υπάρχει μία προκλητική σκηνή που πλέον έχει κοπεί από τις επαναλήψεις των επεισοδίων και αφορά το «καυτό» φιλί στο στόμα ανάμεσα στην Ελένη και στην Πέγκυ!

Το Κωνσταντίνου και Ελένης το έχουμε δει άπειρες φορές σε επαναλήψεις από τον ΑΝΤ1, όμως το σίριαλ δεν το βαριέσαι με τίποτα. Μάλιστα όλο και μαθαίνουμε νέα πράγματα, και ένα από αυτά είναι και ότι το αυθεντικό τραγούδι της σειράς είναι τσιγγάνικο.

Ωστόσο κάποιες σκηνές έχουν «κοπεί», προκειμένου το σίριαλ να μπορεί να παίζει τις μεσημεριανές ώρες, ενώ τα δεδομένα στο ΕΣΡ έχουν αλλάξει από το μακρινό 1998, όταν και πρωτοέπαιξε η σειρά.

Μία από τις «απαγορευμένες» σκηνές είναι και το φιλί στο στόμα που είχε δώσει η Ελένη με την Πέγκυ! Δείτε το!

Απίστευτο περιστατικό στο "Ελ.Βενιζέλος": Περίμεναν τουρίστες και "έσκασε μύτη" ο Κατακουζηνός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Επικό περιστατικό στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", για δεύτερη σερί μέρα, μετά το χθεσινό έπος με τον Έλληνα... τουρίστα και τον διάλογο του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1!

Σήμερα ο ίδιος πρωταγωνιστής χτύπησε ξανά! Συγκεκριμένα έπαιρνε συνεντεύξεις από τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα όταν μπροστά του έσκασε ξαφνικά μύτη ο... Κωνσταντίνος Κατακουζηνός από το Κωνσταντίνου και Ελένης του ΑΝΤ1!

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στον Χάρη Ρώμα αλλά σε έναν τουρίστα από το Ισραήλ, ο οποίος με την αμφίεσή του ήταν ίδιος ο Κατακουζηνός στο επεισόδιο όπου πήγε με τον "Μάνθο Φουστάνο" να παίξει σε παράνομο καζίνο! Διαφωνείτε; Για δείτε την κεντρική φωτογραφία του άρθρου και μετά τον τουρίστα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share