Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Το τούνελ από τα Ανάκτορα που οδηγούσε στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Β’

Τι αποκάλυψε για αυτόν τον αστικό μύθο;

4 Ιουλίου 2020 10:16
Το τούνελ από τα Ανάκτορα που οδηγούσε στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Β’
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ σε συνέντευξή του είχε σχολιάσει τον «αστικό μύθο» που ήθελε να υπάρχει τούνελ που οδηγούσε από τα Ανάκτορα στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Εκτός από αυτή τη φήμη άλλωστε κυκλοφορούσε και μια ακόμα, που σχετίζεται με τον Κωνσταντίνο Β'. Ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Η Αλίκη ήταν καταπληκτική ηθοποιός και άνθρωπος. Την είχα δει με τις αδερφές μου στο θέατρο. Έλεγαν τότε ότι υπάρχει ένα τούνελ από τα Ανάκτορα που βγαίνει στο σπίτι της. Και απαντούσα εγώ: “Αν παραδεχτούμε ότι υπάρχει αυτό το τούνελ και η Αλίκη αποφασίσει να αλλάξει σπίτι, θα πρέπει να αλλάξουμε το τούνελ;», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γλίξμπουργκ ενώ είχε παραδεχθεί ότι είχε πάει στο στούντιο της Φίνος Φιλμ.

Απίστευτες αποκαλύψεις για Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, Βλαχοπούλου: «Ο Γιαννάκης ήταν κρυμμένος πίσω από μια κουρτίνα…»

Πώς έχασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας; – “Δεν τα έφαγε τα λεφτά”!

Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε rewind στη ζωή του Κώστα Βουτσά και ο μεγάλος μας ηθοποιός είχε κάνει διάφορες αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Αυτές όμως δεν είναι οι μοναδικές αποκαλύψεις για τη ζωή της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, δείτε εδώ το τεράστιο μυστικό που έκρυβε.

«Στο θέατρο μια εποχή, ήταν ο βασικός μισθός 1,400 δραχμές τον μήνα κι εγώ έπαιρνα μεροκάματο 6,000! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιρνε 8,000, η Ρένα Βλαχοπούλου 7,000!

Βουγιουκλάκη

Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε κάτι γκόμενους, κάτι αξιωματικούς λεβέντες. Ήταν πολύ γλυκιά γυναίκα και δεν ήταν τσιγκούνα όπως λένε. Είχε πολύ χιούμορ.

Η Αλίκη με τον Παπαμιχαήλ στην αρχή ήταν πολύ καλά, μετά… Ξέρω ότι ο Γιαννάκης άκουγε πολλά πράγματα άσχημα. Ήταν κρυμμένος πίσω από μια κουρτίνα και βρίζανε… Έχασε πολλά λεφτά στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Δεν τα έφαγε τα λεφτά».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share