Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Όταν ο Ωνάσης πήγε να με φιλήσει..." - Η άγνωστη σχέση της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον Έλληνα κροίσο

Τα ερωτικά γράμματα που δεν γνώριζε κανείς!

1 Ιουλίου 2020 14:49

Αν μη τι άλλο όλοι γνωρίζουμε πως η οικογένεια Ωνάση είχε μια πολυτάραχη ζωή και συχνά το φως της δημοσιότητας βλέπουν μερικά ακόμη κρυφά "μυστικά". Πρόσφατα μάθαμε όλη την αλήθεια για την ερωτική περιπέτεια του Αριστοτέλη Ωνάση με την Μαρία Κάλλας, δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους.

Αυτή τη φορά το "σκάνδαλο" αφορά το γιο του Έλληνα κροίσου, Αλέξανδρο και μια συνταρακτική αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη όπως η ίδια ομολόγησε.

Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής. Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην “Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια.

Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε."

Αυτό δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την άγνωστη σχέση της με τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση. Προσθέτοντας πώς αισθάνθηκε όταν εκείνος έφυγε από την ζωή "Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Έπαθα μεγάλη πλάκα" και πόσο κολακευμένη αισθάνθηκε όταν εκείνος της έστελνε καθημερινά γράμματα από το Παρίσι όπου σπούδαζε «Μου έστελνε πολύ όμορφα νεανικά γράμματα γεμάτα συναίσθημα. Θυμάμαι ένα που μου έλεγε “Δεν βλέπω την ώρα να τελειώσω το σχολείο να έρθω να σε συναντήσω".

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η πάλαι ποτέ ντίβα έκανε και σύγκριση ανάμεσα στον Σταύρο Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση "Μπορεί ο Νιάρχος να μου έστελνε σπιρτόκουτα γεμάτα χρυσές λίρες για ένα και μόνο τραγούδι, όμως δεν μπορεί κανείς να τον συγκρίνει με τον γλεντζέ Ωνάση. Ο Σταύρος ήταν μοναχικό άτομο, ο δε Αρίστος ο πιο γλεντζές".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share