Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Ρεζίλι με την ερωτική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Κάρολος την...

Τρομερές λεπτομέρειες!

1 Ιουλίου 2020 07:44
Ρεζίλι με την ερωτική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Κάρολος την...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ο Κάρολος την... ακουμπούσε μια φορά κάθε... Ρεζίλι έγιναν στο Buckingham με την ερωτική ζωή της Νταϊάνα! Τι αποκαλύφθηκε μετά το "χαμό" με την άγνωστη αδερφή της;

Τι έλεγε η Lady D για την πρώτη τους συνάντηση, τις συμβουλές της Βασίλισσας, το πρόβλημα με τη βουλιμία της και το φημολογούμενο έρωτα με τον προσωπικό της αστυνομικό στη δεκαετία του '80.

Το πιο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα στη βρετανική τηλεόραση εδώ και χρόνια ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής στο Channel 4, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια, παρόλο που είχαν μπροστά στα μάτια τους τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και τα μάτια που δεν σταματούσαν να "παίζουν" γύρω γύρω, παρόλο που δεν γινόταν να αγνοήσουν την χαρακτηριστική σέξι φωνή της δικής τους πριγκίπισσας, της Λαίδης Νταϊάνα.

Για πολλούς από τους υποστηρικτές της, το ντοκιμαντέρ "Diana: In Her Own Words" δε θα έπρεπε να παιχτεί. Η ταινία περιλαμβάνει κομμάτια από βιντεοκασέτες που είχε που είχε γράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993, κατά τη διάρκεια μαθημάτων για να βελτιώσει η πριγκίπισσα το δημόσιο λόγο της, στις οποίες όμως μιλούσε με ειλικρίνεια για προσωπικά ζητήματα. Τα αποσπάσματα είχαν παιχτεί στο παρελθόν στις ΗΠΑ, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται στη Βρετανία.

Καθώς ο Σέτελεν είναι ηθοποιός και όχι θεραπευτής, ιατρός ή ιερέας, δεν υπάρχει το επαγγελματικό απόρρητο στη μέση για τη δημοσιοποίησή τους, όμως αρκετοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την προβολή της ταινίας, με γνώμονα την ηθική και την ιδιωτικότητα, κυρίως όσον αφορά στους γιους της.

Όπως εξομολογήθηκε, πριν το γάμο τους είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές, ενώ από τη στιγμή που παντρεύτηκαν έκαναν σεξ "μόνο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες". Η σεξουαλική τους ζωή ήταν πολύ περίεργη, είπε χαρακτηριστικά.

Από το ντοκιμαντέρ μάθαμε, ότι ο Κάρολος ήταν κάποιος που "με ακολουθούσε σαν σκυλί". Η Νταϊάνα μίλησε για την πρώτη συνάντησή τους σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ. "Μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, ήταν συνέχεια γύρω μου" περιέγραψε η Lady D.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share