Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Ηλέκτρα από το MasterChef; Έβγαλε τα ράστα κι είναι άλλος άνθρωπος

Αγνώριστη!

26 Ιουνίου 2020 16:38
Θυμάστε την Ηλέκτρα από το MasterChef; Έβγαλε τα ράστα κι είναι άλλος άνθρωπος

Μπορεί οι ικανότητές της στην κουζίνα να μην ενθουσίασαν τους κριτές του MasterChef, η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, όμως, ανήκει στις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες ριάλιτι. Η παίκτρια με τα μακριά, ξανθά μαλλιά με το χαρακτηριστικό ράστα look έπαιξε παντού, με τους πάντες να αναρωτιούνται πώς είναι το κορίτσι αυτό υπό νορμάλ… styling και πώς είναι σήμερα.

Και η απάντηση μας χαροποίησε ιδιαιτέρως. Η Ηλέκτρα είναι μία κούκλα! Ωστόσο, αυτή δεν η πρώτη φορά που μια παίκτρια ριάλιτι μας ξαφνιάζει με την αλλαγή στην εμφάνισή της, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Ροδάνθη από το Survivor.

Σε λήψεις στις οποίες ούτε ο ίδιος ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν θα την αναγνώριζε, η ίδια αποδεικνύει πως είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, η οποία όμως έχει επιλέξει να βάζει μπροστά την εκκεντρικότητά της.

Ειλικρινά, εσείς θα την αναγνωρίζατε;

Θυμάστε τον «ταξιάρχη Λεβένταγα» από το Καλημέρα Ζωή; Δείτε πως είναι σήμερα σε μια σπάνια έξοδο του (Photos)

Από τις πιο κλασσικές παρουσίες στη σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Καλημέρα ζωή», ήταν ο Ταξίαρχος Βασίλης Λεβένταγας. Πώς είναι σήμερα;

Η κλασσική φιγούρα του ηθοποιού είχε έναν από τους πιο σημαντικούς και χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς. Πάθαμε σοκ όταν τον είδαμε σήμερα, όπως και την Μαριλένα από το "Δέκα λεπτά κήρυγμα".

Μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Βασιλείου, που υποδυόταν τον Ταξίαρχο Θεοχάρη, άφησαν… εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Αρώνης που ενσάρκωσε το ρόλο πλέον δεν πραγματοποιεί συχνές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά βρέθηκε στην Επίδαυρο, όπου και είχε πάει για να παρακολουθήσει την παράσταση «Άλκηστη».

Δείτε τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, παρέα και με το Γιάννη Φέρτη.

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πως είναι σήμερα η Χριστίνα με τον... "Αλί Σαμπίρ και την μάνα του Στέφανου"!

Κοντεύουν να περάσουν 20 χρόνια, αν δεν έχουν ήδη περάσει από τότε που στην εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου στο «αείμνηστο» Alter, είχε εμφανιστεί η Χριστίνα.

Στην εκπομπή «τελική απόφαση», η εν λόγω συμμετέχουσα αναζητούσε ερωτικό ταίρι αλλά και να λύσει τις… διαφορές της με τους πρώην της και τις… μαμάδες τους.

Η Χριστίνα και ο Αλί Σαμπίρ, η Χριστίνα και ο Στέφανος, η Χριστίνα και η μάνα του Στέφανου (!), αλλά και ένας ώριμος που ήθελε να την πάρει στην… Άρτα για να κάνουν… τις καμάρες από το γεφύρι (αν είναι δυνατόν!) είχαν γίνει viral ακόμα και σε μια εποχή που τα social media είτε δεν υπήρχαν καν είτε ήταν στα… σπάργανα.

Μιλάμε για ένα μυθικό βίντεο από εκείνη την εκπομπή που ακόμα και σήμερα αν το δεις, δακρύζεις. Είτε από τα… γέλια, είτε από υπερβολική δόση καλτίλας.

Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι το πως είναι σήμερα η Χριστίνα από την «Τελική Απόφαση». Υπάρχει; Υπάρχει! Που είναι και τι κάνει δεν μάθαμε, αλλά τα… τσακάλια του διαδικτύου την εντόπισαν στο αεροδρόμιο πρόσφατα και υπάρχουν χαρακτηριστικά αποσπάσματα που δείχνουν ότι έχει γίνει άλλος άνθρωπος, όπως και ο Βας Βας από την Αννίτα Πάνια!

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share