Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Τη μισούσε και την έκανε να κλαίει...» - Αποτροπιασμός στο Buckingham με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Τρομερές αποκαλύψεις

21 Ιουνίου 2020 18:18
«Τη μισούσε και την έκανε να κλαίει...» - Αποτροπιασμός στο Buckingham με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτροπιασμός υπάρχει με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Buckingham και, κυρίως, με την αντιμετώπιση που εκείνη λάμβανε, με την φίλη του Πρίγκιπα Άντριου να μη σταματά να τη μισεί ποτέ και την φέρνει μέχρι και σε δάκρυα.

Η 58χρονη Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία κατηγορείται ότι έστελνε ανήλικα κορίτσια στον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, λέγεται ότι το έβρισκε «πραγματικά αστείο» να πειράζει τη νύφη του Δούκα της Υόρκης, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αυτό ισχυρίζεται η Μαρία Φάρμερ, η οποία κατηγορεί τόσο τη Μάξγουελ όσο και τον Επστάιν, ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά τη δεκαετία του 1990.

Σύμφωνα με την 50χρονη σήμερα Φάρμερ, η Μάξγουελ «μισούσε» την Νταϊάνα και δεν έχανε ευκαιρία να της κάνει μπούλινγκ, ενώ μια τρομερή αποκάλυψη βγαίνει στην φόρα για το ποιος είναι ο πραγματικός μπαμπάς του Πρίγκιπα Χάρι.

Ο Βρετανίδα πρώην σοσιαλιτέ Μάξγουελ, λέγεται ότι καυχιόταν να υποτιμά την πριγκίπισσα, ενώ ξεφύλλιζε φωτογραφίες της με διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Μάξγουελ, η οποία έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και μήνες, συνεχίζει να εξετάζεται από το FBI για τους ισχυρισμούς ότι ενήργησε ως προαγωγός για τον Έπσταϊν και συμμετείχε σε περιπτώσεις κακοποίησης.

Σύμφωνα με τη The Sun, η Φάρμερ είπε: «Η Γκισλέιν είχε πει “Κοίτα εκεί, την κάναμε να κλαίει, δεν είναι αστείο; Μισούσαμε την Νταϊάνα”. Κι εγώ ήμουν σαν, "Θεέ μου, αυτό είναι φρικτό". Ήταν πολύ κακοί απέναντί της, της φέρονταν προσβλητικά, αλλά νόμιζαν ότι ήταν πραγματικά αστείο. Ήταν πολύ, πολύ άρρωστο».

Η Μάξγουελ ήταν στενή φίλη του πρίγκιπα Άντριου και φέρεται να προσέλαβε κορίτσια για τον Αμερικανό εκατομμυριούχο Επστάιν, ο οποίος ήταν επίσης φίλος με τον πρίγκιπα. Λέγεται ότι η Μάξγουελ απολάμβανε συχνά τα απογεύματά της στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με τον πρίγκιπα.

Ακόμα, σύμφωνα με τη Φάρμερ, στο διαμέρισμα της Μάξγουελ στη Νέα Υόρκη, υπήρχαν αντίκες και κειμήλια, τα οποία είχαν κλαπεί από το Βρετανικό Μουσείο, από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τώρα η κόρη του είναι άφαντη, μετά τον θάνατο του Επστάιν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί του, σε ηλικία 66 χρονών, ενώ περίμενε να δικαστεί, κατηγορούμενος για σωματεμπορία ανήλικων κοριτσιών.

Μέχρι το 2007 ο Έπσταϊν ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων κοριτσιών, ηλικίας ακόμη και 14 ετών. Όμως έκανε συμφωνία με τις αρχές, δηλώνοντας ένοχος για μια κατηγορία ήσσονος σημασίας. Εξέτισε ποινή 13 μηνών σε μια κομητειακή φυλακή και από το 2008, η Μάξγουελ και ο Έπσταϊν δεν εμφανίζονταν πλέον μαζί σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Ωστόσο, η Μάξγουελ, παρέμεινε ενεργή στην κοινωνική σκηνή της Νέας Υόρκης για αρκετά χρόνια, έως ότου άρχισαν οι αγωγές και οι ισχυρισμοί που οδήγησαν στον πιο αυστηρό έλεγχό της.

Τον Απρίλιο του 2016, το αρχοντικό στη Νέα Υόρκη όπου είχε ζήσει, πωλήθηκε για 15 εκατομμύρια δολάρια και περίπου το φθινόπωρο του 2016, δεν είχε θεαθεί πουθενά, ούτε είχε φωτογραφηθεί δημοσίως.

Τελευταία εντοπίστηκε δημόσια σε μια κοινωνική εκδήλωση στη Γενεύη της Ελβετίας στις 8 Ιουνίου, λιγότερο από ένα μήνα πριν από την εκ νέου σύλληψη του Επστάιν στις ΗΠΑ.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία είχε κατηγορήσει τον Έπσταϊν και είχε ισχυριστεί επίσης ότι είχε διακινηθεί στον πρίγκιπα Άντριου, ζήτησε να βρεθεί η Μάξγουελ ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο πρίγκιπας Αντριου έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τυχόν κατηγορίες εναντίον του και είπε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί ποτέ ότι την έχει συναντήσει.

Η Ρόμπερτς νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δημιούργησε έναν λογαριασμό GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη Μαρία Φάρμερ, η οποία έχει καρκίνο. Και οι δυο τους, είναι μεταξύ των γυναικών που έχουν δηλώσει ότι είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Επστάιν.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share