Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μετά το έγκλημα σκοτώθηκαν άλλοι τρεις πριν από...» - Σοκάρει η κατάρα της οικογένειας του Νίκου Σεργιανόπουλου

Τρομερό

19 Ιουνίου 2020 08:51
«Μετά το έγκλημα σκοτώθηκαν άλλοι τρεις πριν από...» - Σοκάρει η κατάρα της οικογένειας του Νίκου Σεργιανόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η κατάρα για την οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία βγήκε στην φόρα μέσα σε πέντε χρόνια «ξεκληρίστηκε» ολόκληρη, ύστερα από το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι υπήρξαν άλλοι τρεις θάνατοι, αφού πρώτα ο Ντέιβιντ Μουρτινκέλι πήρε τη ζωή του αγαπημένοι ηθοποιού, με τον Αλέξη Στεφανάκη να συγκλονίζει με όσα αναφέρει, ενώ πριν από τη δολοφονία ο ηθοποιός είχε κάνει τη δική του έκκληση.

«Νομίζω ότι όλοι σημαδεύτηκαν από αυτή την ιστορία. Ήταν πολύ ισχυρός ο δεσμός που είχε με την αδερφή του. Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο. Κάθε διαδρομή αυτής της περιόδου που έχουμε τα δικαστήρια, πέθαινε ένας άνθρωπος της οικογένειας. Πέθανε η αδερφή του, πέθανε ο γαμπρός του. Πέθανε η μάνα του. Οι θάνατοι αυτοί συνέβαιναν κάθε φορά πριν από δικαστήριο. Δεν έχουμε έναν θάνατο, έχουμε ουσιαστικά τέσσερις θανάτους. Ο άνθρωπος αυτός δεν σκότωσε τον Νίκο, σκότωσε τέσσερις ανθρώπους» είπε ο κ. Στεφανάκης.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στον τρόπο που θα ήθελε να θυμάται ο κόσμος τον Νίκο Σεργιανόπουλο:

«Η πραγματικότητα του Νίκου ήταν πολύ φωτεινή. Η εσωτερική πραγματικότητα ήταν πολύ σκοτεινή. Εγώ θέλω έτσι να τον θυμόμαστε. Σαν έναν άνθρωπο που άξιζε όλη αυτή την αγάπη, όλη αυτή η καλοσύνη που αυτός έβγαζε. Βοηθούσε πολύ κόσμο, χωρίς ποτέ να επιδιώκει να μαθευτεί. Ένας άνθρωπος που είχε πάρα πολύ καλές πλευρές και ένας άνθρωπος που δυστυχώς βασανιζόταν από τις δικές του Ερινύες».

Στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου πετούσαν αυγά και ντομάτες

Αποτρόπαιες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως, το βράδυ της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή The 2night show και τον Χάρη Λεμπιδάκη για περιστατικά που έγιναν στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου και γνώριζαν ελάχιστοι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην κηδεία του ηθοποιού, ο κόσμος πετούσε αυγά και ντομάτες. "Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το... διαβάστε περισσότερα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share