Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Τσελίκας: Τα κορυφαία ρεπορτάζ που μας έκαναν να λατρέψουμε το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Έπος!

15 Ιουνίου 2020 15:37
Γιώργος Τσελίκας: Τα κορυφαία ρεπορτάζ που μας έκαναν να λατρέψουμε το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιώργος Τσελίκας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ρεπόρτερ. Βρίσκεται πάντοτε, από τη μία πλευρά, στο επίκεντρο του ρεπορτάζ και μας το παρουσιάζει αναλυτικά, ενημερώνοντάς μας για την εκάστοτε κατάσταση έγκυρα, ενώ από την άλλη βάζει τη... δική του «πινελιά», είτε με κάποια μεγαλειώδη ατάκα είτε με κάποια κίνηση που θα μας κάνει να θυμηθούμε πόσο... επική μπορεί να γίνει μια ανταπόκριση.

Στο Athensmagazine.gr, λοιπόν, θυμόμαστε τις πιο υπέροχες στιγμές του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ. Είναι, άλλωστε, οι λίγοι που έχουμε λατρέψει τα ρεπορτάζ του, όσο λίγα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση, όπως έγινε με το νέο μεγάλο έπος στην Πανεπιστημίου, με την απάντησή του να είναι μοναδική σε οδηγό μηχανής.

Τα καραφάκια, το μπουγέλο και... το μαλλί-λασπωτήρας

Θυμάστε την εκπομπή «Πες το στη Σεμίνα» στο Star; Ναι, η Σεμίνα Διγενή είχε στην ομάδα της τον Γιώργο Τσελίκα, ο οποίος σε ένα από τα ρεπορτάζ του... έδωσε ρέστα.

Ο φίλος στο ακόλουθο βίντεο θέλει πίσω την κοπέλα του. Αφού πρώτα, λοιπόν, ήπιε τα... καραφάκια του με τον δημοσιογράφο, που τότε όχι μόνο δεν είχε φαλάκρα, αλλά διέθετε ένα υπέροχο μαλλί-λασπωτήρα να... ανεμίζει, πήγε να τη ζητήσει.

Ο Γιώργος Τσελίκας, ως ειδικός στα ζητήματα αγάπης, προσπάθησε επίσης να πείσει την κοπέλα. Δυστυχώς, όμως, το αποτέλεσμα ήταν... ένα μπουγέλο.

Δέχεται όλες τις κακουχίες... για τις ανάγκες του ρεπορτάζ

Ο Γιώργος Τσελίκας δε... μασάει από κακουχίες, όταν πρόκειται για ρεπορτάζ, ούτε χάνει τη διάθεσή του. Τον έχουμε δει να λέει στην Άννα Μπουσδούκου πως «η σιγαλιά είναι πιο ηχηρή και από αυτά που θα πω», σε ανταπόκριση στην Πάρνηθα.

Σε ένα άλλο ρεπορτάζ, βέβαια, έγινε... μούσκεμα on air κοντά στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, για να δείξει τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας στους δρόμους.

Η στιγμή που μπορεί να διακόψει κάθε ρεπορτάζ

Ο Γιώργος Τσελίκας βρίσκεται στον ιστιοπλοϊκό όμιλο του Πειραιά, αυτή την φορά, για να αναδείξει το πρόβλημα των σκουπιδιών. Έρχεται, όμως, η στιγμή που διακόπτει κάθε ρεπορτάζ.

Μια όμορφη γυναίκα περνά και σαν... καλός γυπαετός, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ γυρνά να την κοιτάξει. Οι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας σπεύδουν να τον... γλεντήσουν για αυτό που έκανε, στην ίσως πιο επική του στιγμή.

«Τώρα είμαι Gigi baby, μου σκάει φιλί η ναυαγοσώστρια»

Η αλήθεια είναι, ότι και αυτές οι δύο στιγμές του είναι πολύ δυνατές. Στη μία, η εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη μεταφέρεται σε μια παραλία, όπου ο ίδιος χορεύει το «Gigi Baby» και ο παρουσιαστής... μένει κάγκελο.

Στην άλλη δίνει ρεσιτάλ. Πέφτει αναίσθητος και ζητά από την ναυαγοσώστρια να του δώσει... το φιλί της ζωής. Με τα πολλά η όμορφη διασώστης το δίνει και τον σώζει... από του Χάρου τα δόντια.

Γύπας δε γίνεσαι... γεννιέσαι

Στη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για διαμαρτυρίες καθαριστριών του Δρομοκαϊτείου, απέδειξε πως γύπας δε γίνεσαι, αλλά... γεννιέσαι.

Την ώρα που έκανε το ρεπορτάζ, άλλωστε, για άλλους ήταν το τέλος της νυχτερινής διασκέδασης και δύο κορίτσια ήρθαν... δίπλα του. Ο Τσελίκας δέχθηκε τα λουλούδια και... τα έχασε, κάνοντας τις γνωριμίες του σαν καλός «παίκτης».

Πηγή βίντεο: Νέα Σελίδα, Newpost.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share