Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάκης Κεχαγιόγλου: Ο βίος και η πολιτεία του δικηγόρου που υπερασπίζεται την 35χρονη στην επίθεση με βιτριόλι

Αυτός είναι ο πασίγνωστος ποινικολόγος

15 Ιουνίου 2020 13:06
Σάκης Κεχαγιόγλου: Ο βίος και η πολιτεία του δικηγόρου που υπερασπίζεται την 35χρονη στην επίθεση με βιτριόλι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα γνώριμο πρόσωπο από τον κλάδο των δικηγόρων έμελλε, τελικά, να αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας στην επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου αναλαμβάνει δράση για ακόμη μια φορά, όντας ένας εκ των ποινικολόγων που έχουν απασχολήσει την χώρα με το βίο και την πολιτεία του.

Ο Κεχαγιόγλου έχει, άλλωστε, αναμιχθεί σε... αμέτρητες πολύκροτες υποθέσεις, έχοντας τις περισσότερες φορές το ρόλο του συνηγόρου κατηγορουμένων με «βαριές» κατηγορίες. Σε αυτές τις υποθέσεις έχει σημειώσει τεράστιες νίκες, κάνοντας πολλές φορές την ανατροπή, με τελευταία του πολυσυζητημένη επιτυχία την αθώωση του μοντέλου από την Ελλάδα, που κρατείτο στο Χονγκ Κονγκ για ναρκωτικά, ενώ τα τελευταία νέα φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας.

Το όνομά του, βέβαια, έχει «μπλεχτεί» και σε υποθέσεις παραδικαστικού κυκλώματος, αφού είχε καταδικαστεί το 2010 σε 6 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε παραδικαστικό κύκλωμα, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και το 2005, ότα είχε κριθεί προφυλακιστέος για τον ίδιο λόγο, αλλά μετά από 4 μήνες αφέθηκε ελεύθερος. Στην πρώτη υπόθεση, δε, είχε χρειαστεί να απαλλαγεί μετά από 2 χρόνια, ρίχνοντας «κεραυνούς» μερικά χρόνια αργότερα σε εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, καθώς αθωώθηκε για 85 κατηγορίες.

Τα πρώτα χρόνια

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου γεννήθηκε στη Βέροια Ημαθίας την 16/12/61. Γονείς του ο Θεόδωρος Κεχαγιόγλου, υπάλληλος του Δημοσίου Ταμείου, και η Αντιγόνη Τσαούση, δασκάλα. Έχει δύο αδέλφια, τον Γιάννη, τραπεζικό, και το Νίκο, δικηγόρο Βεροίας. Από τα εφηβικά του χρόνια, ασχολήθηκε με τα κοινά. Το 1979 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά από διάφορες θέσεις στο φοιτητικό συνδικαλισμό.

Μετέβη στις ΗΠΑ το 1985, με τις συστάσεις και την υποστήριξη των καθηγητών του Ποινικού Δικαίου Ιωάννη Μανωλεδάκη και Διεθνών Σχέσεων Θεόδωρου Κουλουμπή καθώς και του τέως πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Σημαντική υπήρξε κι η υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής, Ιακώβου που του χορήγησε την υποτροφία της αρχιεπισκοπής. Έλαβε Master’s (ΜΑ) in International Affairs από το School of International Service του πανεπιστημίου American University στη Washington D.C. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του, εργάστηκε στην Αμερικανική Γερουσία ως Staff Assistant στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας (Senate Foreign Relations Committee) και στο γραφείο του Αρχηγού των Ρεπουμπλικάνων της Επιτροπής, Γερουσιαστή της Βόρειας Καρολίνας, Jesse Helms.

Οι σπουδές, η θητεία δίπλα στον Έβερτ και η αρχή της δικηγορικής καριέρας

Μετά τη στρατιωτική του θητεία, ανέλαβε Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Προεδρίας Μιλτιάδη Έβερτ ως το Νοέμβριο του 1991, οπότε και ξεκίνησε τη δικηγορική του σταδιοδρομία στο γραφείου του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Στη δεκαετία που ακολούθησε, ανέλαβε και χειρίστηκε, σε συνεργασία με τον Α. Λυκουρέζο ή μόνος του, σημαντικές υποθέσεις όπως του Γεωργίου Κοσκωτά (υπεξαίρεση Τράπεζας Κρήτης), Ιωσήφ Βαγιωνή (ανθρωποκτονία), Γεωργίου Βεντούρη (οικογενειακό δίκαιο), Γεωργίου Σκιαδόπουλου (ανθρωποκτονία), Παναγιώτη Βλαστού (ανθρωποκτονία) και Δημήτρη Κονδυλιού – African Cape (διακίνηση ναρκωτικών).

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου ίδρυσε το δικηγορικό του γραφείο τον Οκτώβριο του 2001, στην οδό Σέκερη 3, στο Κολωνάκι, και έκτοτε έχει χειριστεί πολύκροτες ποινικές υποθέσεις. Μεταξύ άλλων, εκπροσώπησε την πολιτική αγωγή του πρώην υπουργού Γεωργίου Πέτσου στην δίκη της 17 Νοέμβρη, καθώς και την πολιτική αγωγή των γονέων και συγγενών των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Επίσης, ανέλαβε την υπεράσπιση του Μάνου Δημητροκάλη (σατανιστές Παλλήνης), του Χρήστου Βουλγαράκη (παιδοκτονία), Τέο Θεοδωρίδη (ναρκωτικά), ΑλκέτΡιζάι και Σούλας Μητροπία (αρπαγή, εγκληματική οργάνωση και απόδραση), Απόστολου Πετράκη και Χαράλαμπου Μουστάκα (απαγωγή Περικλή Παναγόπουλου), Σαλίνας Καραβέλα (υπόθεση Siemens), Κωνσταντίνου Γκράτζιου (υπόθεση Βατοπεδίου), Ευθυμίου Γιαννουσάκη (πλοίο Noor 1 με ηρωίνη και βίλα Φιλοθέης) και Ρικάρντο Γκονζάλεζ (Μεξικανικό καρτέλ κοκαΐνης).

Με την νομική του ομάδα, εξειδικεύεται κυρίως σε υποθέσεις ποινικού δικαίου, όπως:

- εγκλήματα κατά της ζωής (ανθρωποκτονία)
- σωματικές βλάβες
- παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
- οικονομικό έγκλημα
- εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας (μαστροπεία, σωματεμπορία)
- ηλεκτρονικό έγκλημα
- εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας (κλοπή, υπεξαίρεση, ληστεία)
- εγκλήματα κατά των περιουσιακών δικαιωμάτων (εκβίαση, απάτη, νομιμοποίηση - εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, τοκογλυφία)

Οι μεγάλες υποθέσεις του

Γεώργιος Κοσκωτάς

Ο Γεώργιος Κοσκωτάς, που διετέλεσε πρόεδρος της Τράπεζας Κρήτης και του Ολυμπιακού, κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση 32 δισεκατομμυρίων δραχμών από την Τράπεζα Κρήτης. Στην δίκη του, που διεξήχθη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και διήρκεσε σχεδόν 2 χρόνια, του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών, αποφεύγοντας την ισόβια κάθειρξη ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο.

Κυριάκος Απειρανθίτης

Ο Κυριάκος Απειρανθίτης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, βιασμό και εμπρησμό (Βάρκιζα, 1989), καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών, αφού το Μικτό Ορκωτό Εφετείο του ανεγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμελείας.

Παναγιώτης Βλαστός

Ο Παναγιώτης Βλαστός, μαζί με τον μετέπειτα δολοφονηθέντα αδελφό του Κώστα, καταδικάστηκαν για την ανθρωποκτονία του Μάκη Ναστούλη (Αθήνα, 1998), καθ’ υπέρβαση των ορίων της άμυνας, αποφεύγοντας την ισόβια κάθειρξη ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο.

Ιωσήφ Βαγιωνής

Ο βιομήχανος Ιωσήφ Βαγιωνής, κατηγορήθηκε για την ανθρωποκτονία με ξιφίδιο, της φίλης του Νέλλης Πίσχου. Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό κατά την πρωτόδικη δίκη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών (Χαλκίδα, 1996), ποινή που μειώθηκε στα 15 έτη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Χρήστος Βουλγαράκης

Ο Χρήστος Βουλγαράκης κατηγορήθηκε για την δολοφονία της δωδεκάχρονης κόρης του (Πελασγία Φθιώτιδος, 1999). Στην πρωτόδικη δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καρπενησίου, του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου και καταδικάστηκε σε εικοσαετή κάθειρξη.

Γιώργος Σκιαδόπουλος

Ο ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού Γιώργος Σκιαδόπουλος κατηγορήθηκε ότι στραγγάλισε και, στη συνέχεια, έκοψε το κεφάλι της φίλης του, διεθνούς φήμης μοντέλο Τζούλυ Σκάλυ (Καβάλα, 1999). Στο πρωτόδικο δικαστήριο (ΜΟΔ Δράμας) καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αλλά στην κατ’ έφεση δίκη (ΜΟΕ Θρακής) του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου και καταδικάστηκε σε εικοσαετή κάθειρξη.

Γεώργιος Πέτσος

Ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξεως επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου Γεώργιος Πέτσος έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας από τη 17 Νοέμβρη (Ψυχικό, 1989). Ο Σάκης Κεχαγιόγλου εκπροσώπησε την πολιτική αγωγή του τ. υπουργού κατά την πρωτόδικη δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, που διεξήχθη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.

Δυστύχημα Τεμπών

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την πολιτική αγωγή των γονέων και συγγενών των 21 νεκρών και 35 τραυματιών μαθητών του Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας, κατά το τραγικό τροχαίο ατύχημα στα Τέμπη Θεσσαλίας (2003). Οι αποφάσεις του ΜΟΔ Βόλου και του ΜΟΕ Λάρισας δικαίωσαν τη μνήμη των θυμάτων, καταδικάζοντας τους υπευθύνους σε πολυετείς καθείρξεις, για πρώτη φορά στην Ελληνική δικαστική ιστορία σε υπόθεση τροχαίου ατυχήματος.

Τέο Θεοδωρίδης

Ο Τέο Θεοδωρίδης, διεθνούς φήμης μοντέλο, κατηγορήθηκε για εισαγωγή 5 κιλών κοκαΐνης (Χαλκιδική, 2008). Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ήδη κατά την πρωτόδικη δίκη, τον έκρινε ένοχο ως τοξικομανή, καταδικάζοντάς τον σε κάθειρξη 18 ετών, ποινή που οδήγησε στην αποφυλάκισή του 6 χρόνια μετά τη σύλληψή του.

Αλκέτ Ριζάι – Σούλα Μητροπία

Ο πιο γνωστός στην Ελλάδα και Αλβανία κρατούμενος, που απέδρασε δύο φορές με ελικόπτερο μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα από τις Φυλακές Κορυδαλλού, καταδικάστηκε για σειρά ποινικών αδικημάτων που συνδέονται με αυτές τις αποδράσεις σε 25ετή κάθειρξη. Για τις ίδιες ακριβώς πράξεις (αρπαγή, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αεροπειρατεία, κατοχή εκρηκτικών, εγκληματική οργάνωση, κλπ), η φίλη του Σούλα Μητροπία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης και αποφυλακίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Απαγωγή Περικλή Παναγόπουλου

Ο γνωστός εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος απήχθη έξω από την οικία του (Καβούρι, 2009) και κατεβλήθησαν για την απελευθέρωσή του 28,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι απαγωγείς του, Απόστολος Πετράκης και Χαράλαμπος Μουστάκας ανέθεσαν την υπεράσπισή τους (κατά την πρωτόδική δίκη και στο Πενταμελές Εφετείο, αντιστοίχως) στον Σάκη Κεχαγιόγλου και αποφυλακίστηκαν πριν την εκδίκαση, σε πρώτο βαθμό, των σε βάρος τους κατηγοριών.

Αναστάσιος Μπερδέσης

Ο γνωστός πυγμάχος της Εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας Τάσος Μπερδέσης κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας (Πάτρα, 2007). Η κατηγορία εκδικάστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μεσολογγίου και αθωώθηκε ομόφωνα. Στην πορεία κατηγορήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία, κι αθωώθηκε επίσης ομόφωνα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Αλέξης Φράγκος

Ο Αλέξης Φράγκος κατηγορήθηκε για την ανθρωποκτονία δύο ατόμων και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός, τους οποίους θεωρούσε υπαίτιους για τη δολοφονία του αδελφού του. Η υπόθεση εκδικάστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (Αίγιο, 2014) και του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ανάρμοστης συμπεριφοράς των θυμάτων, με συνέπεια να ‘σπάσουν’ τα ισόβια και να του επιβληθεί κάθειρξη 25 ετών, ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο.

Siemens

Μετά την απαγγελία κατηγοριών για την πολύκροτη υπόθεση Siemens, ο αρμόδιος ανακριτής προφυλάκισε τη Σαλίνα, κόρη του Χρήστου Καραβέλα, κορυφαίου στελέχους της Siemens Hellas. Η προφυλάκιση προκάλεσε μεγάλη αντίδραση και δυσμενή σχόλια στην κοινή γνώμη και στο νομικό κόσμο της χώρας. Η Σαλίνα Καραβέλα ανέθεσε την υπεράσπισή της στο Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, η οποία έγινε δεκτή με συνέπεια την αποφυλάκισή της ενάμιση μήνα αφότου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Πρόσφατα, δε, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, απαλλάχθηκε αμετάκλητα για όλες τις κατηγορίες.

Παραδικαστικό

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου κατηγορήθηκε το 2005 για εμπλοκή στην υπόθεση του υποτιθέμενου παραδικαστικού κυκλώματος και αθωώθηκε ομόφωνα και αμετάκλητα για όλες, ανεξαιρέτως, τις κατηγορίες με δύο αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών το 2010 και 2012.

Βατοπαίδι

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου (ΚΕΔ) Κωνσταντίνος Γκράτζιος κατηγορήθηκε για την υπόθεση των ανταλλαγών ακινήτων μεταξύ Δημοσίου και της Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους. Μετά την απολογία του ενώπιον της Ειδικής Ανακρίτριας με συνήγορο τον Σάκη Κεχαγιόγλου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ άλλοι κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Υπόθεση διακίνησης κοκαϊνης στη Μύκονο

Τον Αύγουστο του 2015, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε την υπεράσπιση ενός εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση διακίνησησης κοκαϊνης στη Μύκονο. Ο εντολέας του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δημήτρης Χατζηκυριάκου

Τον Αύγουστο του 2015, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε τη υπεράσπιση του διεθνούς φήμης μοντέλου και αθλητή του μπέιζμπολ, Δημήτρη Χατζηκυριάκου, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση 27 κιλών κοκαϊνης.

NOOR 1

Τον Ιούλιο του 2014, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε την υπεράσπιση του εφοπλιστή Ευθύμη Γιαννουσάκη και των συγγενών του, που κατηγορούνται για τη διακίνηση δύο τόνων ηρωίνης. Η δίκη συνεχίζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά.

Η πρώτη προσωπική περιπέτεια και η προφυλάκιση

Μέσα σε όλες αυτές τις υποθέσεις, όπως αναφέραμε νωρίτερα, υπήρξαν και δικές του, προσωπικές. Το 2005, συγκεκριμένα, είχε κριθεί προφυλακιστέος μαζί με τον Γιώργο Νικολακόπουλο, καθώς τους αποδόθηκε κεντρικός ρόλος σε υπόθεση παραδικαστικού κυκλώματος.

Το Συμβούλιο Εφετών, μετά από πολύωρη συνεδρίαση, ήρε τη διαφωνία που είχε προκύψει ανάμεσα στον εφέτη ανακριτή κ. Σίδερη και τον εισαγγελέα Εφετών κ. Καρούτσο, τασσόμενο υπέρ της άποψης του ανακριτή, ο οποίος είχε ζητήσει την προφυλάκιση των δύο δικηγόρων.

Ο κ. Κεχαγιόγλου βαρυνόταν με κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, οι οποίες σχετίζονταν με τις δικογραφίες των υποθέσεων του προφυλακισμένου πρώην δικαστή, Ευάγγελου Καλούση και της καταζητούμενης πρώην συναδέλφου του, Αντωνίας Ηλία.

Στην απολογία του ο δικηγόρος αρνήθηκε τη δωροδοκία, όπως και κάθε ανάμειξη του στο παραδικαστικό κύκλωμα, ενώ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «ψευδείς, συκοφαντικές και υποκινούμενες» τις εις βάρος του κατηγορίες.

Αργότερα, όμως, το Μάιο του 2006, ελευθερώθηκε υπό όρους. «Είμαι ποινικολόγος. Ο χώρος (σ.σ. των φυλακών) μού είναι οικείος. Τον ήξερα απ' έξω, τώρα τον έμαθα και από μέσα». Με αυτά τα λόγια ο γνωστός ποινικολόγος και επί τέσσερις μήνες προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Σάκης Κεχαγιόγλου επέστρεψε από χθες το απόγευμα και πάλι στα «εγκόσμια», καθώς έλαβε εξιτήριο. «Είχα δηλώσει τότε, το δηλώνω και σήμερα ότι οι θεσμοί και η Δικαιοσύνη λειτουργούν. Η οικογένεια και οι φίλοι μου στάθηκαν πολύ σε αυτήν την περιπέτεια και τους ευχαριστώ. Ιδιαίτερα ο αδελφός μου ο Γιάννης. Χωρίς εκείνον δεν θα τα κατάφερνα», είπε εμφανώς χαρούμενος ο Σάκης Κεχαγιόγλου ο οποίος είχε περάσει την πύλη των φυλακών συνοδεία του συνηγόρου του Δημ. Τσοβόλα.

Φυλακή για 6 χρόνια αλλά... απαλλαγή

Σε μια δεύτερη ίδια, σχεδόν, περίπτωση, μετά από 21 μήνες είχε κλείσει νέα υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος με τον Σάκη Κεχαγιόγλου να καταδικάζεται σε εξαετή κάθειρξη για τις κατηγορίες της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Μάλιστα, το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετά την πράξη καλής συμπεριφοράς, ενώ στον αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, δείχνοντάς του και πάλι το δρόμο της φυλακής.

Δύο χρόνια αργότερα, όμως, δεκτή είχε κάνει το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας για αθώωση του δικηγόρου Σάκη Κεχαγιόγλου για την υπόθεση του αποκαλούμενου παραδικαστικού κυκλώματος. Ετσι, σε δεύτερο βαθμό ο δικηγόρος απηλλάγη με απόφαση του δικαστηρίου από τις κατηγορίες του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της συνέργειας σε αυτό, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Παράλληλα, το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας έκρινε στην ίδια συνεδρίαση ένοχο τον αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη μόνο για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 15 μηνών με αναστολή.

Η διεθνής επιτυχία στο Χονγκ Κονγκ

Φτάνουμε στο έτος 2019, όταν και σημειώθηκε μια μεγάλη διεθνής επιτυχία, με τον Σάκη Κεχαγιόγλου να αθωώνει το 21χρονο μοντέλο, που κρατείτο για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ.

Η ίδια είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017, μεταφέροντας, όπως είχε κατηγορηθεί, 2.5 κιλά κοκαΐνης. Εκεί, ο Κεχαγιόγλου ανέλαβε δράση και, μετά το τέλος της υπόθεσης, δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αισθάνεται ευτυχής επειδή διαψεύστηκε.

«Εκφράζω τη χαρά και θα έλεγα τη συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισής της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για τις παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών» τόνισε ο κ. Κεχαγιόλγου, και συμπλήρωσε πως «είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύστηκα».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share