Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Και άλλος παίκτης του Survivor στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" - Πώς πέρασε απαρατήρητος;

Ούτε που τον είχαμε δει

14 Ιουνίου 2020 17:43
Και άλλος παίκτης του Survivor στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένας παίκτης του Survivor είχε παίξει στο σήριαλ που όλοι αγαπάμε, το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Μιλάμε ότι φαίνεται άλλος άνθρωπος, αλλά είναι ο ίδιος!

Ο ηθοποιός συμμετείχε σε ένα τα πιο αγαπημένα επεισόδια του «Κωνσταντίνου & Ελένης», έχοντας έναν μικρό ρόλο που όλοι θυμόμαστε, όπως και αυτός εδώ ο παίκτης του Survivor. Ο λόγος για το επεισόδιο «Η Καλή Σαμαρείτης» στο οποίο απολαμβάνουμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό εθισμένο στις φιλανθρωπίες και τη… Θεοδώρα.

Ο Στέλιος Κρητικός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. Τι θα λέγατε, όμως, αν μαθαίνατε πως επί 18 χρόνια μας κρατά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 χωρίς καν… να τον έχουμε αναγνωρίσει;

Ο Στέλιος υποδύθηκε τον μπράβο – πορτιέρη της «Λέσχης Επιστημόνων» την οποία επισκέφτηκε η Ελένη Βλαχάκη μαζί με τη δικηγόρο της, Έλλη Ρούσου, ως «Κιουρί» και «Κιουρία» ακολουθώντας την απατεώνισσα που εκμεταλλευόταν τον Κωνσταντίνο.

Τότε, είχε μακριά καστανά μαλλιά και ήταν –σαφώς- πολλά χρόνια νεότερος.

2+1 λάθη που ποτέ δεν έχουμε παρατηρήσει στο Κωνσταντίνου και Ελένης - Βγάζουν μάτι

Το "Κωνσταντίνου και Ελένης" είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αν και κρύβει πολλά λάθη.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές δεν είναι εν ζωή, και πλέον είναι 10 οι νεκροί, όπως θα δείτε εδώ. Μπορεί το σενάριο να ήταν τέλεια φτιαγμένο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην σκηνοθεσία. Σας έχουμε 2 από τα πιο τρανταχτά σκηνοθετικά λάθη που βγάζουν "μάτι". Τα είχατε παρατηρήσει;

Επεισόδιο 20 «The Κωνσταντίνου και Ελένης Show»

Ο Μάνθος προσπαθεί να προμοτάρει τον χυμό «Φρουτέξ» στην κουζίνα του νεοκλασικού στο Μαρούσι.

Ως δια μαγείας, όταν βγαίνει μαζί με τον Κωνσταντίνο από την κουζίνα και εμφανίζονται στο σαλόνι, η μπλούζα του έχει αλλάξει: Από κοντομάνικη, απέκτησε… μανίκια.

Επεισόδιο 47 «Μαριχουάνα Στοπ»

Ο θείος της Ελένης κρύβει στην άκρη της δεξιάς μεριάς του ντουλαπιού της κουζίνας λίγο χόρτο. Η Ματίνα, ψάχνοντας για ρίγανη, το βρίσκει σε διαφορετική θέση. Συγκεκριμένα, στο άκρο της αριστερής πλευράς.

Το λάθος με τα διαφορετικά σπίτια

Το μεγάλο λάθος στο οποίο ο σκηνοθέτης μπέρδεψε τα σπίτια. Πιο συγκεκριμένα η Βλαχάκη βγαίνει απ’ το σπίτι της και μιλάει με τον αστυνομικό, με μια μικρή λεπτομέρεια όμως να είναι ότι το σπίτι απ’ το οποίο βγαίνει είναι διαφορετικό από εκείνο που μας έχει δείξει ο σκηνοθέτης σε άλλα επεισόδια. Δεν είναι το κλασικό του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη, αλλά ένα άσχετο! Δες εδώ το…νέο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ελένης…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share