Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Προφητεία από την Αγία Ματρώνα: "Θα έρθουν τα χρόνια που θα σας βάλουν να διαλέξετε ανάμεσα στο..."

Σοκάρουν τα λόγια της

5 Ιουνίου 2020 13:42
Προφητεία από την Αγία Ματρώνα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Μια προφητεία για την εποχή που πρόκειται να έρθει, και θυμίζει πολύ τις δύσκολες στιγμές που ζούμε σήμερα, είχε δώσει η Αγία Ματρώνα.

«Θα έρθουν τα χρόνια εκείνα που θα σας βάλλουν μπροστά να διαλέξετε ανάμεσα στον Σταυρό και το ψωμί». Για σκέψου ένα κοριτσάκι να γεννηθεί δίχως να μπορεί να βλέπει την ομορφιά της πλάσης που εμείς δεν εκτιμάμε….Και στο ήδη λαβωμένο κορμάκι της να προστεθεί κι άλλος σταυρός, μένει παράλυτη(ήταν 14 χρόνων). Τα λόγια της αγγίζουν την καρδιά μας, όπως και αυτά του Αγίου Παΐσιου.

Κι όμως των πειρασμών οι ‘’φλόγες’’ δεν στέγνωσαν από τα χείλη της την προσευχή.Των πειρασμών η μανία δεν λιγόστεψαν δράμι την αγάπη της για τον Χριστό.Των πειρασμών ο φόβος δεν σίγησε την καρδούλα της
να χτυπά από λαχτάρα για Εκείνον….

Αγία Ματρώνα

Σε εκείνο το πλασματάκι που για τα μάτια του κόσμου μπορεί να φαινόταν κακόμοιρο ακόμα και άξιο ευθανασίας (θα έλεγαν κάποιοι προοδευτικοί του 21ου αιώνα) προσέτρεχαν(και προστρέχουν) τόσες κουρασμένες και πληγωμένες ψυχές και λάμβαναν(λαμβάνουν) την Χάρη Του(Χριστού) που τόσο αγάπησε…Ο Σταυρός Αναστάσιμος βίος της είναι η απάντηση σε κάθε επώδυνο ερωτηματικό που μας βασανίζει σε τούτον τον κόσμο.

"Τρίτος πόλεμος θα γίνει..." - Ανατριχιάζει η προφητεία της οσίας Σοφίας της Κλεισούρας

Ανατριχιάζει η προφητεία της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας που αναφέρεται σε τρίτο πόλεμο. Το Athensmagazine.gr την βρήκε και σας την παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και χθες με τα σοκαριστικά λόγια του Άγιου Παΐσιου.

Διαβάστε παρακάτω την προφητεία της Οσίας Σοφίας αυτούσια:

- Να είστουνε (είστε) καλά. Χαράν να έσετε (έχετε)!

-"Να μετανοάτε, παιδιά μου… Να ευτάτε προσευχήν… Νύχταν και ημέραν… οπού περπατείτε, οπού ευρίουστουν (ευρίσκεστε), οπού στέκουστουν, πάντα να λέτε "Χριστέ μ’, να ελεήσ’ με! Με γλυκόν γλώσσαν να μιλάτε με τον Θεόν, να φτάτε προσευχήν".

-"Μου είπε η Παναγία πώς εκείνα πού είναι στα Ιερά Βιβλία των εκλεκτών του Υιού μου, έρχονται όλα με τη σειρά να γίνουν. Τρίτος πόλεμος θα γίνει... Θα καταστραφούν τα τρία τέταρτα της ανθρωπότητας... Θα σωθεί μόνο το ένα τέταρτο..."

Συμβούλευε:

προφητείες

-Να έχουμε Αγάπη, ταπείνωση και υπομονή στους πειρασμούς.

-Υπερηφάνεια άσκεμον πράγμα… ρούζ την ψην σην κόλασιν...

Της είπε η Παναγία:

-Να μιλάς... Να λες για τα κοντά φουστάνια...

-Να λες για την αποστασία… Να κηρύττεις μετάνοια! Να μην φορούν άσεμνα φορέματα στην Εκκλησία… Να 'χουν ταπεινό ντύσιμο.

-Να 'στε προσεκτικές... Όχι κοντά μανίκια, όχι κοντά μαλλιά. Η Παναγία χωλιάσκεται (θυμώνει)...

-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησε τον κόσμο σου και ύστερα εμάς! Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ μας...

"Η Ελλάδα, αν κρατήσει την πίστη, θα σωθεί από το κακό πού πρόκειται να 'ρθει. Αν όμως δεν κρατήσει την πίστη, θα καταστραφεί, Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες επάνω της... Θα ’ρθει το κακό και θα χωρίσει το στάρι απ’ την ήρα, τα πρόβατα απ’ τα ερίφια...

Αν ο κόσμος μετανοήσει, θα πάρουμε την Πόλη με αγάπη... Αν δεν μετανοήσει, θα την πάρουμε με αίμα... Νάχετε φόβον Θεού... Νάχετε αγάπη... Νάχετε ευσπλαχνία.

Με βλέπεις εδώ πού είμαι τόσα χρόνια; Εδώ με παλεύουν τρία δαιμόνια... Το ένα της απιστίας... Το άλλο δαιμόνιο είναι της ακηδίας... Το τρίτο δεν το ενθυμούμαι, ίσως της άνθρωπαρεσκείας...

Δεν μου αποκαλύπτει ο Θεός αμαρτήματα... Μόνο στο πρόσωπο του ανθρώπου βλέπω, ή φως, ή σκότος. Και δυστυχώς οι περισσότεροι είναι σκοτία...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share