Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Η απόγνωση της Βουγιουκλάκη: "Έχω γίνει ρεζίλι..." - Αποκάλυψη από γνωστό γιατρό

"Δεν είχα ξαναδεί τέτοια απόγνωση"

3 Ιουνίου 2020 15:04
Η απόγνωση της Βουγιουκλάκη:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ο γιατρός των διάσημων, ένας από τους σπουδαιότερους μαιευτήρες – γυναικολόγους, Νίκος Παπανικολάου, αποκαλύπτει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη την εποχή εκείνη, μεταξύ 1968 και 1969, γύριζε την ταινία “Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” στη Μακρινίτσα. Δεν μπορούσε να μείνει έγκυος, με κανέναν τρόπο. Εγώ ήμουν ήδη καθηγητής και είχα μεγάλες προσωπικότητες στο πε­λατολόγιο μου. Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που σοκάρει, όπως και αυτή εδώ, η οποία έχει να κάνει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Της είπαν, λοιπόν, ότι “ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει να μείνεις έγκυος είναι ο Παπανικολάου”. Είχε τα­λαιπωρηθεί. Είχε κάνει πολλές προσπάθειες, με πολλούς γιατρούς, για να μείνει έγκυος. Όμως δεν τα είχε καταφέρει. Ήρθε λοιπόν στη Θεσσαλονίκη που βρισκόμουν και μου λέει με βουρκωμένα μά­τια:

“Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα για να μείνω έγκυος. Δεν αντέχω άλλο. Έχω γίνει ρεζίλι, γιατί οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαι στείρα”. Και της απαντάω: “Το ξέρω, Αλίκη μου. Όμως έχεις πάει μέχρι και σε καθηγητές μου. Αν δεν μπόρεσαν αυτοί, θα μπορέσω εγώ; Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια”. “Αν δεν με βοηθήσει να μείνω έγκυος, θα πέσω από το μπαλκόνι της Στησιχόρου”.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όλη η αλήθεια για τον τάφο της - Ποιος είναι ο... Χουσεΐν;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι τελευταίες εικόνες που είχαμε δει από τον τάφο της αγαπημένης ηθοποιού ήταν θλιβερές, γιατί παρουσίαζε σημάδια εγκατάλειψης.

Ωστόσο, η σημερινή του κατάσταση δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν, αφού ο τάφος είναι περιποιημένος με όμορφα λουλούδια που τόσο αγαπούσε η εθνική μας σταρ.

Πηγαίνοντας στο Α’ Νεκροταφείο, συναντήσαμε τον κηπουρό του κοιμητηρίου, τον Χουσεΐν και τον ρωτήσαμε ποιος περιποιείται τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αυτός μας είπε ότι ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, που ήταν φίλος της ηθοποιού, του έχει δώσει εντολή να τον περιποιείται.

Μιλήσαμε με τον Χουσεΐν και του ζητήσαμε να μας μιλήσει γι αυτό, αλλά θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Δείτε φωτογραφίες από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Athensmagazine.gr:

Αλίκη Βουγιουκλάκη τάφος

Ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share