Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όλη η αλήθεια για τον τάφο της - Ποιος είναι ο... Χουσεΐν;

Στην φόρα η αλήθεια

2 Ιουνίου 2020 12:32
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όλη η αλήθεια για τον τάφο της - Ποιος είναι ο... Χουσεΐν;
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι τελευταίες εικόνες που είχαμε δει από τον τάφο της αγαπημένης ηθοποιού ήταν θλιβερές, γιατί παρουσίαζε σημάδια εγκατάλειψης.

Ωστόσο, η σημερινή του κατάσταση δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν, αφού ο τάφος είναι περιποιημένος με όμορφα λουλούδια που τόσο αγαπούσε η εθνική μας σταρ.

Πηγαίνοντας στο Α’ Νεκροταφείο, συναντήσαμε τον κηπουρό του κοιμητηρίου, τον Χουσεΐν και τον ρωτήσαμε ποιος περιποιείται τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αυτός μας είπε ότι ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, που ήταν φίλος της ηθοποιού, του έχει δώσει εντολή να τον περιποιείται.

Μιλήσαμε με τον Χουσεΐν και του ζητήσαμε να μας μιλήσει γι αυτό, αλλά θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Δείτε φωτογραφίες από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Athensmagazine.gr:

Αλίκη Βουγιουκλάκη τάφος

Ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Αναίσθητη στο χειρουργείο: Στο φως η μοναδική φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν την καισαρική

Μία σπάνια φωτογραφία – ντοκουμέντο από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πρόσφατα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανάρτησε μία φωτογραφία 50 ετών στον επίσημο λογαριασμό που φέρει το όνομα της αξέχαστης ηθοποιού και διαχειρίζεται ο ίδιος.

Ο γιος της Αλίκης έχοντας σπάνιο φωτογραφικό υλικό στην κατοχή του αποφάσισε συμβολικά να ανεβάζει αυτήν την φωτογραφία που δείχνει τη μητέρα του την ώρα της αναισθησίας, λίγο πριν την καισαρική που τον έφερε στον κόσμο.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αναίσθητη

«Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα.. Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικης τομής», έγραφε η λεζάντα αυτής της σπανιότατης φωτογραφίας της ηθοποιού.

Αλίκη Βουγιουκλάκη χειρουργείο

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share