Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το "Κωνσταντίνου και Ελένης" μέσα στο "Καφέ της Χαράς" - Το είχατε παρατηρήσει;

Δεν θα το πιστεύετε

30 Μαΐου 2020 18:46
Το

Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρήσαμε ότι το "Κωνσταντίνου και Ελένης" αναβίωσε μέσα από το "Καφέ της Χαράς". Πώς συνέβη αυτό;

Ο Χάρης Ρώμας έκανε κάτι τρομερό και πολύ έξυπνο στο σενάριο, που μας θύμισε την αγαπημένη σειρά, η οποία μέχρι και σήμερα σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, στο 4ο επεισόδιο στο Καφέ της Χαράς, είδαμε τον Περίανδρο Πόπωτα να παθαίνει έμφραγμα, και να καλεί έναν ψεύτικο γιατρό.

Καλά πήγε το μυαλό σας...Το ίδιο είχε συμβεί και στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" όταν η Βλαχάκη για να διώξει τον Κατακουζηνό, επινόησε μια ψεύτικη ασθένεια, το "τακαμούρι", καλώντας και αυτή ένα δικό της για να κάνει την διάγνωση.

Ο δόκτωρ Ιωάννης Σαραντόπουλος, δούλεψε στο TUFTS University of Boston και το ίδιο και ο Δρ. Φιλίππου. Ο Αίαντας Μανθόπουλος στο Κωνσταντίνου και Ελένης, υποδύθηκε τον δρ. Φιλίππου από το Τι Γιου Εφ Τι Ες γιουνιβέρσιτι οφ Μπόστον. Το είχατε συνδέσει;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσα; Τι χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αποτελεί μια σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει ακόμα και σε επαναλήψεις, 20 χρόνια μετά!

Από αυτές τις επαναλήψεις όμως τι χρήματα παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς;

Ο Βασίλης Κούκουρας σε παλαιότερη τηλεοπτική του εμφάνιση δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ρόλο του ως Μάνθος Φουστάνος στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και τα ποσά που παίρνουν ως αμοιβή για τις πολλές επαναλήψεις της σειράς...

«Παίρνουμε κάποια χρήματα, βεβαίως έχει να κάνει με το χρόνο που προβάλλεται. 15 - 16 χρόνια συναπτά, δεν θα έχει την ίδια οικονομική αμοιβή. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα τηλεθέασης, είναι ο τρόπος συμφωνίας που έχει γίνει έτσι. Αν μία σειρά προβάλλεται ένα χρόνο μετά τη λήξη της είναι πιο καλά. Δύο χρόνια είναι πιο άσχημα. Όσο περνούν τα χρόνια υπάρχει μία μείωση σταδιακή. Δεν το καταλαβαίνω εγώ αυτό το πράγμα, διότι η σειρά πηγαίνει πάρα πολύ καλά στις επαναλήψεις. Πληρωνόμαστε...."

Επιστρέφει το Κωνσταντίνου και Ελένης με νέα επεισόδια, 20 χρόνια μετά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" αφού μετά τα απίθανα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει στις επαναλήψεις γίνονται σκέψεις για να επιστρέψει!

Συγκεκριμένα και την Τρίτη, η σειρά του ΑΝΤ1 τερμάτισε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ασκούνται πιέσεις στον Χάρη Ρώμα αλλά και στην Άννα Χατζησοφιά να βρουν τρόπο ώστε να επιστρέψει η σειρά με καινούργια επεισόδια, όπως συνέβη και με το "Καφέ της Χαράς"!

Μπορεί το σενάριο επιστροφής του 'Κωνσταντίνου και Ελένης" να έχει διαψευστεί από πολλούς αλλά φαίνεται πως στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν πάρει απόφαση να πείσουν τον... Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχάκη να επιστρέψουν, 20 χρόνια μετά, με καινούργια επεισόδια.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός φέρεται να μην δείχνει θετικός σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού τα χρόνια έχουν περάσει και οι πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει αρκετά. Ωστόσο το γεγονός πως το... σενάριο έμεινε ορθάνοικτο με το τέλος της σειράς αφήνει όλα τα σενάρια πιθανά!

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν τις πιέσεις προς κάθε εμπλεκόμενο ώστε να επιστρέψει το "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Άλλωστε, όπως αποδείχθηκε και με το "Καφέ της Χαράς", τα σίριαλ που στιγμάτισαν την ελληνική τηλεόραση τα λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό και τα αγκαλιάζει και με την επιστροφή τους! Ποιος άλλωστε δεν θα έβλεπε νέα επεισόδια από το σπίτι στο Μαρούσι, ακόμα και αν το σενάριο "έμπαζε"!

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις και το Athensmagazine.gr, όποια πληροφορία φτάνει στα γραφεία του θα σας την μεταφέρει αμέσως...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share