Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον Μπίλι από το "Καφέ της Χαράς" - Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα

Μεγάλη αλλαγή

29 Μαΐου 2020 18:41
Θυμάστε τον Μπίλι από το

Ο Μπίλι (Δημήτρης Τσακάλας) μπορεί να μην συμμετέχει στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς " Το Καφέ της Χαράς", ωστόσο κανείς μας δεν μπορεί να τον ξεχάσει.

Έχει αφήσει το στίγμα του στην σειρά, μαζί με τον έρωτα του την Γωγώ, και εμείς ψάξαμε να τον βρούμε. Είναι πολύ πιο αλλαγμένος, αν και παραμένει το ίδιο όμορφος.

Ο Έλληνας ηθοποιός θα πατήσει τα 35 και είναι ακόμα πιο γοητευτικός, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό. Αναμένουμε να επιστρέψει στη σειρά, ακόμα και αν οι εξελίξεις που έχουμε μάθει δεν θα αρέσουν σε πολλούς.

Δείτε τον:

"Καφέ της Χαράς": Θυμάστε την "Πατατίνα" την κούκλα της Βάλιας; Δείτε τι απέγινε

Θυμόμαστε όλοι μας την Πατατίνα την κούκλα της Βάλιας στο Καφέ της Χαράς, αλλά έχουμε παρατηρήσει ότι δεν επέστρεψε στη σειρά μαζί με τους υπόλοιπους. Που είναι σήμερα;

Η πάνινη κούκλα της μικρής Βάλιας είχε σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στη σειρά και ότι σκεφτόταν γινόταν πραγματικότητα, σαν να μπορούσε να προβλέψει το μέλλον. Η τηλεοπτική Βάλια, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το τι απέγινε η αγαπημένη της κούκλα, πριν από την επιστροφή της σειράς. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι αγαπημένο πρόσωπο θα επιστέψει μάλλον στην σειρά, όπως θα δείτε εδώ.

«Την Πατατίνα ήθελα να μου τη δώσουν τότε, μετά το τέλος των γυρισμάτων, αλλά την κράτησε η παραγωγή. Και τώρα δεν υπάρχει. Εγώ στη σειρά ξαναγυρίζω στο Κολοκοτρωνίτσι γιατί συνέβη κάτι πολύ άσχημο, που έχει σχέση με το καφέ της μητέρας μου. Και γυρίζω γιατί μου τη βιδώνει πάρα πολύ άσχημα, γιατί είναι προσωπική επίθεση αυτό που συνέβη», είχε πει η Βάλια, αποκαλύπτοντας ότι η Πατατίνα μάλλον πετάχτηκε.

Η «Ματούλα» από το «Καφέ της Χαράς» εγκατέλειψε την Ελλάδα και έγινε μαμά: Δείτε που και πως είναι σήμερα!

Μόνιμα στο εξωτερικό ζει πλέον η τηλεοπτική Ματούλα του «Καφέ της Χαράς», η οποία εγκατέλειψε την υποκριτική και την Ελλάδα και μετακόμισε μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Η όμορφη ηθοποιός έχει άρρηκτα συνδεθεί με τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά των Ρώμα – Χατζησοφιά και έχοντας επιλέξει να απέχει από τα καλλιτεχνικά, ο περισσότερος κόσμος τη θυμάται μέχρι σήμερα ως… κόρη της Σώμαινας, ενώ πλέον δεν παίρνει μέρος στο νέο κύκλο της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, οι εξελίξεις της οποίας θα μας σοκάρουν.

Η Χαρά –ή Χαρούλα, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι- ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, παντρεύτηκε και έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά.

Δείτε στο Athensmagazine.gr μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της:

Καφέ της Χαράς: Νεκρό νεαρό παλικάρι - Βαρύ πένθος για πρωταγωνιστή

Απίστευτη τραγωδία χτύπησε αγαπημένο πρωταγωνιστή του Καφέ της Χαράς, λίγο πριν η αγαπημένη σειρά επιστρέψει στις οθόνες μας!

Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Τσαλάκα, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον κολλητό του, την ίδια ώρα που και ο ίδιος βίωσε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Ο ηθοποιός που τότε γνωρίσαμε ως “Μπίλυ”, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες από την προσωπική του ζωή.

Μέσω της τελευταίας ανάρτησης που έκανε αποκάλυψε πως βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο κολλητός του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες με τον φίλο του και κομμωτή, Μιχάλη Χρυσικό και συγκίνησε με τα όσα έγραψε στη λεζάντα.

“Μέχρι το 2008 δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και για κανέναν την λέξη κολλητός μέχρι που μπήκες στην ζωή μου εκείνο το καλοκαίρι…καλό ταξίδι Μιχαλάκη μου κανε τα όλα πουτ@@α εκεί πέρα πάνω και όταν ξανά ανταμωθουμε μου χρωστάς έναν καφέ που δεν ήπιαμε ποτέ γαμωτο!!!!Σαγαπω”!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share