Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βιάστηκαν: 9+1 αγαπημένοι ηθοποιοί που πέθαναν ξαφνικά και νέοι

Από αυτοκτονίες, μέχρι τροχαίο και δολοφονίες

26 Μαΐου 2020 11:02
Βιάστηκαν: 9+1 αγαπημένοι ηθοποιοί που πέθαναν ξαφνικά και νέοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί που έφυγαν εντελώς ξαφνικά και νέοι από την ζωή! Το Athensmagazine.gr σας θυμίζει!

Πολλοί ήταν εκείνοι οι Έλληνες, οι οποίοι πέθαναν ξαφνικά, καθώς και νωρίς. Άλλοι πάλι πέθαναν φυσιολογικά, όπως οι 3 ηθοποιοί από τα "Εγκλήματα"! Όσον αφορά τους ηθοποιούς, το ίδιο ακριβώς ισχύει και γι’ αυτούς. Παρακάτω βρίσκεται η σχετική λίστα, με τους ανθρώπους από το χώρο της υποκριτικής, οι οποίοι έφυγαν ξαφνικά και νωρίς από τη ζωή.

Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν

Ελευθερία Βιδάκη: Ήταν Μάρτιος του 2004, όταν ένοικοι πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή βρήκαν το άψυχο κορμί της 37χρονης ηθοποιού. Εκείνη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον τέταρτο όροφο. Στο ερώτημα των ανακριτικών αρχών «γιατί αποφάσισε να αυτοκτονήσει μια ηθοποιός που από επαγγελματικής πλευράς ήταν επιτυχημένη και δεν έδειχνε να έχει κάποια προβλήματα» την απάντηση φέρεται να έδωσε ο σύζυγός της: «Η επιλόχειος κατάθλιψη την οδήγησε σε αυτό το απονενοημένο διάβημα».

Λίντα Γίγα: Σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός που έκανε καριέρα τη δεκαετία του ’80, Λίντα Γίγα. Το ημερολόγιο έγραφε 12 Ιουλίου 2016.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2008. Πρωί, λίγο μετά τις 8. Οι δημοσιογραφικές, ενημερωτικές εκπομπές αναφέρονταν σε ένα φρικτό έγκλημα στο Παγκράτι. Έγινε στην οδό Μετεώρων, στον πέμπτο όροφο. Δεν πέρασε πολλή ώρα. Όλοι μιλούσαν για την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Στις 7 το πρωί η οικιακή βοηθός είχε βρει το άψυχο σώμα του. Ήταν κατακρεουργημένο με 21 μαχαιριές. Το Πανελλήνιο συγκλονισμένο παρακολουθεί το δράμα της οικογένειας του δημοφιλούς ηθοποιού.

Νατάσα Μανίσαλη: Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή η Νατάσσα Μανίσαλη. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά «Εμείς και Εμείς». Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός πάλευε ενάντια στον καρκίνο. Μάλιστα, έχασε αρκετά αγαπητά της πρόσωπα εξαιτίας του.

Δημήτρης Βογιατζής: Το νήμα της ζωής του Δημήτρη Βογιατζή κόπηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 2012 από τα ίδια του τα χέρια. Ήταν μια πράξη απελπισίας στο βουβό δράμα που ζούσε. Τον άτυχο 42χρονο ηθοποιό βρήκε κρεμασμένο η πολυαγαπημένη του μητέρα. Υπέστη μεγάλο σοκ, όπως και όλα τα οικεία του πρόσωπα μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός της αυτοχειρίας.

Γιάννης Αγγελάκης: Μέσα στο Πάσχα του 2016, ο Γιάννης Αγγελάκης, ηθοποιός και make up artist των επωνύμων, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ευτυχία Τσαμποδήμου: Ξαφνικά έφυγε από την ζωή η γνωστή Πρεβεζάνα ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου, την οποία θυμόμαστε μέσα από τα περάσματα που είχε κάνει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως το Cheek to Cheek.

Γεωργία Αποστόλου: Ο θάνατός της σε ηλικία μόλις 43 χρόνων σόκαρε το πανελλήνιο. Η Γεωργία Αποστόλου (Ζέτα για τους φίλους της) που αγαπήσαμε μέσα από την ελληνική τηλεόραση, όπως όλα δείχνουν πέθανε νικημένη από τον καρκίνο.

Τόμας Πρωτόπαπας: Για τη γειτονιά των αγγέλων έφυγε στις 21 Μαΐου του 2013, ο Τόμας Πρωτόπαπας. Αυτό έγινε μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης για να κρατηθεί στη ζωή μέσα από την εντατική του ΚΑΤ. Ο 25χρονος ηθοποιός έπαθε σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε, ενώ η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στο Πανελλήνιο, που όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε συγκινημένο τη μεγάλη μάχη που έδινε, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας (17/3). Ήταν πρωί Κυριακής και ο Τόμας κατευθυνόταν στην Αττική οδό προς το στούντιο, όπου είχε το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή «Dr Cook». Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, όταν ένα όχημα τύπου βαν της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης: Έχασε τη ζωή του στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα το Δεκέμβριο του 2008 που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου 2008 στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα. Οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί της Αμαλίας με κατεύθυνση προς Συγγρού, κινούμενος κανονικά, όταν ΙΧ που βγήκε από την οδό Ξενοφώντος τον χτύπησε με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share