Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε μόνη και παρατημένη σε ένα φθηνό γηροκομείο - Κάποτε τη βλέπαμε όλοι στην τηλεόραση

Το άδοξο τέλος μιας μεγάλης σταρ

25 Μαΐου 2020 17:34
Πέθανε μόνη και παρατημένη σε ένα φθηνό γηροκομείο - Κάποτε τη βλέπαμε όλοι στην τηλεόραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ηλικιωμένο πρώην μοντέλο πέθανε από ακάρεα ψώρας όταν τα παράσιτα μόλυναν το γηροκομείο που την φιλοξενούσε, στην Georgia.

Η ασθενής που πάσχει από άνοια, Ρεμπέκα Ζένι, 93 ετών πέθανε από «σηψαιμία οφειλόμενη σε ψώρα» στο γηροκομείο Shepherds Hill Nursing Home στο LaFayette τον Ιούνιο του 2015.

Οι αρχές ήξεραν για την έξαρση της ψώρας, ένα μικροσκοπικό ακάρεο που μπαίνει στο δέρμα και γεννάει τα αβγά του, αλλά ποτέ δεν ερεύνησαν ή έλεγξαν το γηροκομείο. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη τραγική ιστορία που εξελίσσεται μέσα σε ένα γηροκομείο, δείτε τι έδωσε μια ηλικιωμένοι σε ενοίκους γηροκομείου.

Η οικογένεια της Ζένι την είχε βάλει στο γηροκομείο το 2010 αφού είχε διαγνωστεί με άνοια. Τώρα έχουν κάνει μήνυση στο Pruitt Health που διοικεί το γηροκομείο, για αμέλεια.

Φρικιαστικές φωτογραφίες δείχνουν την Zeni καλυμμένη με ψώρα και στο δέρμα της να ζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ακάρεα.

Το χέρι της είχε γίνει μαύρο, με μακρυά, άκοπα νύχια και καλυμμένο με νεκρό δέρμα. Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε πιστεύει πως πρέπει να είχε έναν πολύ επίπονο θάνατο.

Αρχεία δείχνουν πως υπήρχαν τουλάχιστον 2 ξεσπάσματα ψώρας στο γηροκομείο, το 2013 και 2015, με 35 άτομα από τους ασθενείς και τους φιλοξενούμενους να επηρεάζονται.


Η Ζένι, πέθανε στις 2 Ιουνίου 2015 – 11 μέρες μετά το τελευταίο ξέσπασμα.

98χρονη γιαγιά μπήκε στο γηροκομείο για να προσέχει τον παππού της φωτογραφίας- Δεν φαντάζεστε ποιος είναι

Μια 98χρονη γιαγιά μπήκε σε ένα γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο παππού, ο οποίος δεν είναι ο σύζυγός της αλλά...ο γιος της.

Ο Τομ Κίτινγκ πήγε στο γηροκομείο Moss View στο Huyton του Liverpool επειδή χρειάστηκε εντατική φροντίδα.

Και μόλις ένα χρόνο αργότερα, η μητέρα του Άντα αποφάσισε να μετακομίσει στον ίδιο οίκο ευγηρίας για να φροντίζει το μεγαλύτερο παιδί της. Έτσι αν και πολλές γιαγιάδες έχουν να φροντίζουν τον άνδρα τους σε αυτή την ηλικία, ή τον έχουν χάσει όπως μπορείτε να διαβάσετε μια ιστορία εδώ, για την Άντα είναι άλλη υπόθεση,

Μάνα και γιος είναι αχώριστοι και αγαπούν να παίζουν παιχνίδια και να παρακολουθούν καθημερινά μαζί τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές σειρές.

Μοιράζονται μια ξεχωριστή σχέση, καθώς ο Τομ δεν παντρεύτηκε ποτέ και ζούσε πάντοτε με την Άντα .

“Τον καληνυχτίζω στο δωμάτιό του κάθε βράδυ και είμαι η πρώτη που του λέει καλημέρα κάθε πρωί,” είπε η Άντα.

“Του φτιάχνω κάθε μέρα πρωινό. Όταν πάω στο κομμωτήριο ανυπομονεί να δει το νέο μου χτένισμα.”

“Όταν επιστρέφω έρχεται σε μένα με τα χέρια ανοιχτά για να μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Ποτέ δεν σταματάς να είσαι μαμά.”

“Είναι πολύ καλοί εδώ και χαίρομαι που ζει πλέον κι η μητέρα μου σ’ αυτό το γηροκομείο. Πάντα με φρόντιζε και συνεχίζει να με φροντίζει,” είπε ο Τομ .

Η Άντα και ο σύζυγός της Χάρι είχαν τέσσερα παιδιά – τον Τομ , τη Μπάρμπαρα, τη Μάρτζι και την Τζανέτ, η οποία πέθανε σε ηλικία 13 ετών.

Πριν βγει στη σύνταξη, ο Τομ δούλευε σαν διακοσμητής ενώ η Άντα ήταν νοσοκόμα στο Mill Road Hospital.

Η εγγονή της Άντα , η Ντέπι Χίγκχαμ, και άλλα μέλη της οικογένειας είναι τακτικοί επισκέπτες του γηροκομείου και λένε ότι χαίρονται που η Άντα και ο Τομ είναι και πάλι μαζί.

“Είναι αχώριστοι. Είμαστε ήσυχοι όταν ξέρουμε ότι είναι μαζί και φροντίζουν ο ένας τον άλλον,” είπε η Ντέπι.

Ο διευθυντής του γηροκομείου, Φίλιπ Ντάνιελς, δήλωσε: “Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε τη στενή σχέση του Tom και της Άντα και είμαστε τόσο ευτυχείς που υλοποιήσαμε την επιθυμία τους να είναι μαζί.”

“Είναι πολύ σπάνιο να βλέπουμε μητέρες μαζί με τα παιδιά τους στον ίδιο οίκο ευγηρίας και σίγουρα θέλουμε να κάνουμε την παραμονή τους εδώ όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.”

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share