Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Νεκροί πρωταγωνιστές από τα "Εγκλήματα"!

Κι όμως: Δεν είναι μόνο ο κυρ Αριστείδης νεκρός από τα "Εγκλήματα"!

25 Μαΐου 2020 15:45
Νεκροί πρωταγωνιστές από τα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αποτελεί την σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση! Μπορεί όλοι να ταυτίστηκαν με τον ρόλο της Σωσώς, όμως όλοι οι ρόλοι είχαν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας στην σειρά!

Ο λόγος για τα "εγκλήματα"! Μια αγαπημένη σειρά που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, πριν από περίπου 20 χρόνια! Από τότε μέχρι και σήμερα οι επαναλήψεις "σπάνε" κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Από τους ηθοποιούς εκείνους όλοι έχουν μεγαλώσει! Τρεις μάλιστα έχουν φύγει από την ζωή! Σε όλους το μυαλό πηγαίνει στον κυρ Αριστείδη, γνωστό και ως Αθηνόδωρος Προύσαλης! Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 5 Ιουνίου του 2012, με τον θάνατό του μάλιστα να μην γίνεται γνωστός αμέσως, αλλά μετά από μερικές μέρες!

Ωστόσο υπάρχουν ακόμα δυο ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνωρίζατε! Άλλους γιατί απλά δεν θυμόσαστε ότι έπαιξαν στην σειρά και άλλους γιατί ο θάνατός τους δεν έγινε μεγάλος ντόρος! Ο πρώτος είναι ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου που σύχναζε ο Αλέκος! Πέθανε στις 04 Νοεμβρίου του 2015!

Νεκροί πρωταγωνιστές από τα

Ο άλλος είναι ο επίσης αγαπημένος ηθοποιός, Μιχάλης Γιαννάτος, ο οποίος έκανε τον ρόλο του κυρ Παντελή και πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013!

Νεκροί πρωταγωνιστές από τα

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και τους ηθοποιούς από το Παρά Πέντε που έχουν πεθάνει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share