Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Hχητικό ντοκουμέντο: Ο Άγιος Παΐσιος σε μια συγκλονιστική προφητεία (Video)

Ανατριχιάζει

24 Μαΐου 2020 17:45
Hχητικό ντοκουμέντο: Ο Άγιος Παΐσιος σε μια συγκλονιστική προφητεία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Άγιος Παΐσιος σε σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο. Η προφητεία μας μιλάει για τα δεινά που έρχονται: “Αχ αδερφοί μου, στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψης πολύ, επιθέσεις Εθνών, μεταναστεύσεις λαών…ακαταστασία μεγάλη! Σπατάλη… Αμέλεια… Αδιαφορία…”

Στο ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα θα ακούσετε τον ίδιο τον Γέροντα Παΐσιο να μιλά για τα όσα προφητεύει ότι θα συμβούν. Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες. Ωστόσο, σε μία από αυτές είχε αναφερθεί και στα Σκόπια λέγοντας πως θα διαλυθούν (διαβάστε εδώ όσα είχε πει).

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - Προφητεία για το Μέλλον - Σπάνιο Ηχητικό Ντοκουμέντο

Ο Άγιος Παΐσιος σε Σπάνιο Ηχητικό Ντοκουμέντο. Η #προφητεία μας μιλάει για τα δεινά που έρχονται: "Αχ αδερφοί μου, στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψης πολύ, επιθέσεις Εθνών, μεταναστεύσεις λαών...ακαταστασία μεγάλη! Σπατάλη... Αμέλεια... Αδιαφορία..." #Παίσιος #ΆγιοςΠαΐσιος #Ιησούς #Χριστός #Προφητεία #paisiosgr

Posted by Άγιος Παΐσιος - Paisios.gr on Friday, March 13, 2020

«Θα τιμωρηθούν όσοι επιδιώκουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα - Από τη δοκιμασία της Ορθοδοξίας θα προέλθει...» - Προφητεία σοκ του Αγίου Παϊσίου

Ο Άγιος Παΐσιος, για τη συμφορά του ξεριζωμού και τις αδικίες σε βάρος της Ελλάδας ήταν κατηγορηματικός, ενώ είχε κάνει την εξής προφητεία.

«Θα τιμωρηθούν όσοι επιδιώκουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα. Από τη δοκιμασία της Ορθοδοξίας θα προέλθει μεγάλο καλό. Οι Μεγάλοι θα μας δώσουν την Πόλη, όχι βέβαια από αγάπη, αλλά από συμφέρον». Επίσης, μία ανατριχιαστική προφητεία είχε κάνει και για τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Μας υπενθύμιζε μάλιστα και μία σχετική φράση του εθναποστόλου Κοσμά του Αιτωλού. Έλεγε: «Μία γυναίκα με τη ρόκα της θα διώχνει εκατό Τούρκους». Και συνέχιζε: «Υπομονή χρειάζεται. Το φαγητό καίει τώρα αν πας να το φας, θα καείς. Οι Τούρκοι θα διαλυθούν».

«Μετά από χρόνια θα λάμψουν οι δίκαιοι… Θα επικρατεί πολύ σκοτάδι – Ο κόσμος θα στραφεί προς αυτούς…». Με αυτά τα λόγια ο Άγιος Παΐσιος μιλά για τη δικαίωση και τη λάμψη σοκάροντας με την προφητεία για όσα συμβαίνουν.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας δεν έχει καμία έλλειψη. Η μόνη έλλειψη που παρουσιάζεται, είναι από μας τους ίδιους, όταν δεν αντιπροσωπεύουμε σωστά την Εκκλησία, από τον πιο μεγάλο στην ιεραρχία μέχρι τον απλό πιστό. Επίσης, έχουν γραφτεί πολλά βιβλία με τις απόψεις του Αγίου για τα διάφορα θέματα που συζητούσε με τους προσκυνητές που τον επισκεπτόντουσαν.

Μπορεί να είναι λίγοι οι εκλεκτοί, όμως αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Η Εκκλησία είναι Εκκλησιά του Χριστού και Αυτός την κυβερνάει. Δεν είναι Ναός που κτίζεται με πέτρες, άμμο και ασβέστη από ευσεβείς και καταστρέφεται με φωτιά βαρβάρων, αλλά είναι ο ίδιος ο Χριστός

Ο Χριστός ανέχεται σήμερα μία κατάσταση. Ανέχεται και ενεργεί η θεία Χάρις για χάρη του λαού. Μία μπόρα είναι• θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα• δεν θα σταθούν.

Εμείς οι μοναχοί, αλλά και οι κληρικοί, σκορπούμε αθεΐα, όταν δεν ζούμε σύμφωνα με το Ευαγγέλιο. Ο κόσμος έχει ανάγκη από τις αρετές μας όχι από τα χάλια μας. Ιδίως το παράδειγμα των μοναχών στους κοσμικούς είναι πολύ μεγάλο πράγμα! Οι κοσμικοί αφορμή ζητούν, για να δικαιολογήσουν τις αμαρτίες τους. Γι’ αυτό θέλει πολλή προσοχή. Βλέπεις, εμείς δεν μπορούμε να πούμε αυτό που λέει ο Χριστός, «της ελέγχει με περί αμαρτίας;» αλλά «της ελέγχει με περί σκανδάλου», αυτό πρέπει να μπορούμε να το πούμε. Ο Χριστός το είπε εκείνο, γιατί ήταν τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος. Εμείς είμαστε άνθρωποι. Έχουμε ατέλειες, έχουμε πτώσεις, τέλος πάντων, αλλά δεν κάνει να γινόμαστε αιτία να σκανδαλίζεται ο άλλος.

Αν όμως φταίει ένας δεσπότης, ένας παπάς, ένας καλόγερος, δεν φταίει ο Χριστός. Αλλά οι άνθρωποι δεν πάνε ως εκεί. «Αντιπρόσωπος του Χριστού δεν είναι;», λένε. Ναι, αλλά αναπαύεται ο Χριστός με αυτόν τον αντιπρόσωπο; Ή δεν σκέφτονται τι τον περιμένει αυτόν τον αντιπρόσωπο στην άλλη ζωή. Γι’ αυτό μερικοί που σκανδαλίζονται από μερικά γεγονότα καταλήγουν να μην πιστεύουν, γιατί δεν καταλαβαίνουν οι καημένοι ότι όπως, αν φταίει ένας χωροφύλακας, δεν φταίει το έθνος, έτσι κι αν φταίει ένας παπάς, δεν φταίει η Εκκλησία. Όσοι όμως σκανδαλίζονται, αλλά έχουν καλή διάθεση, καταλαβαίνουν, όταν τους εξηγήσεις. Αυτοί έχουν και ελαφρυντικά, γιατί μπορεί να μην είχαν βοηθηθεί και να έχουν άγνοια από μερικά πράγματα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share