Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λίγο πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπεσε πάνω της και…

Ραγίζει καρδιές!

12 Μαΐου 2020 08:40
Λίγο πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπεσε πάνω της και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, για τα όσα είπε ο Παπαμιχαήλ στην Αλίκη, λίγο πριν τον θάνατο. Ανατριχιάζουν τα λόγια του.

Ένας δημοσιογράφος, πριν χρόνια, μίλησε και αποκάλυψε όλα όσα είδε, άκουσε και έζησε τις σαράντα μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, ότι ένα βράδυ βρέθηκε εκεί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να δει την εθνική μας σταρ.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, ο ηθοποιός μπήκε στο δωμάτιο φανερά καταβεβλημένος, ενώ στην συνέχεια είπε, ότι ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη του είπε, ότι όταν μπήκε μέσα έπεσε πάνω της και κλαίγοντας της είπε: "Αλικάκι μου μαζί θα φύγουμε".

Ο ίδιος προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, όπως, ότι η μητέρα της Αλίκης (δείτε εδώ το πρόσωπό της) δεν γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας της κόρης της. Μπορεί η υγεία της να ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά η εθνική σταρ, πάλευε να μείνει στη ζωή, αφού δεν ήθελε να πεθάνει.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!

Πώς και πότε κατάλαβε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι πλησιάζει το τέλος της; Το προφητικό όνειρο της που της "μαρτύρησε" ότι θα την "τσακίσει" ο καρκίνος!

Η εθνική Σταρ της Ελλάδος "έφυγε" από την ζωή, αλλά άφησε πίσω της μια ολόκληρη κληρονομιά για να την θυμόμαστε για πάντα! Ένα χρόνο πριν τον τραγικό θάνατο της είδε ένα όνειρο που δεν ξέρει κανείς μέχρι τώρα αν ήταν απλά ένα κακό σημάδι ή ένα τυχαίο γεγονός;

Εκείνη πάντως όπως λέγεται, από το 1995 είχε αρχίσει να νιώθει ότι πλησιάσει το τέλος της. Αιτία, αποτέλεσε ένα προφητικό όνειρο που είδε τότε: πως βρισκόταν στην Επίδαυρο και ξαφνικά μέσα στο αρχαίο θέατρο έπεσε δίπλα της χτυπημένο ένα τεράστιο μαύρο πουλί.

Η αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε θεωρήσει ότι προμήνυε κάτι φοβερό, ότι ο θάνατος απειλούσε να τη βρει επάνω στη σκηνή. Γεγονός που συνέβη την επόμενη χρονιά, το 1996, όπου στις παραστάσεις της "Μελωδίας της ευτυχίας" ένιωσε έντονους πόνους στο στομάχι.

Εν τέλει διεγνώσθη κακοήθης όγκος στο ήπαρ και στις 23 Ιουλίου 1996 έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το πανελλήνιο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share