Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!

Σοκαριστικό!

11 Μαΐου 2020 08:47
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς και πότε κατάλαβε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι πλησιάζει το τέλος της; Το προφητικό όνειρο της που της "μαρτύρησε" ότι θα την "τσακίσει" ο καρκίνος!

Η εθνική Σταρ της Ελλάδος "έφυγε" από την ζωή, αλλά άφησε πίσω της μια ολόκληρη κληρονομιά για να την θυμόμαστε για πάντα!

Ένα χρόνο πριν τον τραγικό θάνατο της είδε ένα όνειρο που δεν ξέρει κανείς μέχρι τώρα αν ήταν απλά ένα κακό σημάδι ή ένα τυχαίο γεγονός;

Εκείνη πάντως όπως λέγεται, από το 1995 είχε αρχίσει να νιώθει ότι πλησιάσει το τέλος της. Αιτία, αποτέλεσε ένα προφητικό όνειρο που είδε τότε: πως βρισκόταν στην Επίδαυρο και ξαφνικά μέσα στο αρχαίο θέατρο έπεσε δίπλα της χτυπημένο ένα τεράστιο μαύρο πουλί.

Η αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε θεωρήσει ότι προμήνυε κάτι φοβερό, ότι ο θάνατος απειλούσε να τη βρει επάνω στη σκηνή. Γεγονός που συνέβη την επόμενη χρονιά, το 1996, όπου στις παραστάσεις της "Μελωδίας της ευτυχίας" ένιωσε έντονους πόνους στο στομάχι.

Εν τέλει διεγνώσθη κακοήθης όγκος στο ήπαρ και στις 23 Ιουλίου 1996 έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το πανελλήνιο.

Κουκλάκι ζωγραφιστό: Η σπάνια φωτογραφία του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Μια υπέροχη φωτογραφία βρέθηκε στο φώς της δημοσιότητας για τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να είναι ένα πανέμορφο μωρό.

Ο ίδιος έχει χάσει τους γονείς του εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά οι αναμνήσεις δε σταματούν ποτέ για το παιδί των δύο θρυλικών ηθοποιών. Κάπως έτσι, ανακαλύπτουμε μέσω του λογαριασμού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Instagram, ότι ήταν ένα… κουκλάκι ζωγραφιστό.

Η φωτογραφία με τη μητέρα του, που είχε ταραχθεί από τη μήνυση εναντίον της, έχει δημοσιευθεί από τα στούντιο της Φίνος Φιλμ σε διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας «Σ’ αγαπώ», σε ένα τέλειο ενσταντανέ.

Δείτε την φωτογραφία:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share