Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Παρέδωσε μαθήματα στυλ πριν από 20 χρόνια - Πάτησε την Κέιτ Μίντλετον

Παραμένει είδωλο

9 Μαΐου 2020 08:29
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Παρέδωσε μαθήματα στυλ πριν από 20 χρόνια - Πάτησε την Κέιτ Μίντλετον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είδωλο παραμένει μετά από πάνω από 20 χρόνια η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία παραμένει διαχρονική για την ομορφιά της, αλλά και τα μαθήματα στυλ που παραδίδει ακόμη, πατώντας την Κέιτ Μίντλετον και κάθε άλλη γυναίκα βασιλικής οικογένειας, ενώ μια τεράστια αποκάλυψη ήρθε στην φόρα για τη διαθήκη της εκλιπούσας πριγκίπισσας.

Μια πρόσφατη εμφάνιση της Βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας ξεκίνησε τις… συγκρίσεις, αφού βρέθηκε να φορά ένα λεοπάρ μπλουζάκι, παραπέμποντας και στις υπόλοιπες γυναίκες από βασιλικές οικογένειες.

Μπορεί η Κέιτ να ήταν εντυπωσιακή, επίσης, αλλά η Νταϊάνα παραμένει η κορυφαία, έχοντας επί της ουσίας… δείξει το δρόμο από παλιά στις υπόλοιπες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σεισμός στο Buckingham: Η Νταϊάνα ήταν ερωτευμένη με τον... - Δεν πάει το μυαλό σας

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχουμε στο Buckingham με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Άνθρωπος που γνωρίζει την βασιλική οικογένεια αποκάλυψε πως ήθελε να παντρευτεί τον αδερφό του Κάρολου.

Οι αποκαλύψεις για την ζωή τους δεν σταματούν. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας, ωστόσο όπως φαίνεται είχε μια πολυτάραχη ζωή και μυστικά που λίγοι γνώριζαν.

Μετά την είδηση πως η αδερφή της Νταϊάνα διατηρούσε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο ... διαβάστε περισσότερα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share