Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το βίντεο από τον απεγκλωβισμό του Παντελή Παντελίδη - Θα σας κόψει την ανάσα

Η στιγμή που έκανε την Ελλάδα να δακρύσει

3 Μαΐου 2020 13:44
Το βίντεο από τον απεγκλωβισμό του Παντελή Παντελίδη - Θα σας κόψει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 18η Φεβρουαρίου 2016, είναι μια ημερομηνία που έχει μείνει χαραγμένη σε όλους τους Έλληνες. Ολόκληρη η Ελλάδα "λύγισε" όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη.

Η οικογένεια Παντελίδη προσπαθεί να διαλευκάνει το τι ακριβώς συνέβη την νύχτα εκείνη με διάφορους τρόπους και μαζί με τις συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή στο αυτοκίνητο, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, η οποία πρόσφατα μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνάει!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο που δείχνει εικόνες από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης και οι δυο κοπέλες!

Το ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη άφησε εποχή - Το βίντεο έχει 4.739.660 views

Ο Παντελής Παντελίδης στο εορταστικό "Στην υγεία μας ρε παιδιά" για την Παραμονή Χριστουγέννων του 2015, έριξε ένα ζεϊμπέκικο που έχει αφήσει ιστορία. Λίγους μήνες πριν τον θάνατο του έγραψε ιστορία με αυτό τον θρυλικό χορό που πλέον μας ανατριχιάζει...

Μετά το ζεϊμπέκικο που άφησε άφωνο τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα σας παρουσιάσουμε τον χορό του αγαπημένου τραγουδιστή που άφησε εποχή. Το βίντεο στο Youtube έχει συγκεντρώσει 4.739.660 προβολές και 14 χιλιάδες likes που όλο και ανεβαίνουν!

Στο ίδιο βίντεο μπορούμε να δούμε και την Αγγελική Νικολούλη να ξεδιπλώνει τις χορευτικές της ικανότητες και να ρίχνει μια ζεμπεκιά. Και οι δυό τους το απολαμβάνουν με όλη τους την ψυχή!

Δείτε το βίντεο:

Μίνα Αρναούτη: "Είμαι άνεργη! Δεν με ρωτάει κανείς πως ζω τόσα χρόνια"

Ράγισε καρδιές η Μίνα Αρναούτη που αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και στην ιστορία που έχει φέρει δικαστική διαμάχη με τους γονείς του. Ποια αυτά που αποκάλυψε η ίδια, που είπε μεταξύ άλλων ότι είναι άνεργη;

Για μένα η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη δεν τελειώνει. Μέχρι πριν ένα μήνα έκανα χειρουργείο, αποκάλυψε η Μίνα Αρναούτη στο Ευτυχείτε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share