Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Θα κλείσουν εκκλησίες και θα μας φυλακίζουν στα σπίτια μας και ούτε Πάσχα θα μας αφήσουν να γιορτάζουμε...» - Ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παϊσιου

Σοκ!

17 Απριλίου 2020 09:02
«Θα κλείσουν εκκλησίες και θα μας φυλακίζουν στα σπίτια μας και ούτε Πάσχα θα μας αφήσουν να γιορτάζουμε...» - Ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παϊσιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θα κλείσουν εκκλησίες και θα μας φυλακίζουν στα σπίτια μας και ούτε Πάσχα θα μας αφήσουν να γιορτάζουμε...». Αυτή είναι η ανατριχιαστική φράση που είχε πει ο Άγιος Παϊσιος σε μία από τις προφητείες του, θα μας κάνει να σοκαριστούμε, όντας πιο επίκαιρη από ποτέ.

Είχε αναφέρει σε κάποιο από τα διδάγματά του: «Αυτά στα λέω παιδί μου και να μην τα πεις σε κανέναν γιατί θα σε πουν τρελό. Κράτα τα και όταν τα δεις να γίνονται, έβγα να τα πεις. Θα έρθει νέος διωγμός των Χριστιανών και δεν θα τον κάμουν οι Αντίχριστοι ούτε οι Κομμουνιστές. Οι ψευτοπατριώτες μασόνοι θα τον κάνουν και θα κλείσουν εκκλησίες και θα μας φυλακίζουν στα σπίτια μας και ούτε Πάσχα θα μας αφήσουν να γιορτάζουμε, ούτε Χριστούγεννα. Τότε θα πεις... τα΄λεγε ο γέροντας, μα ποιος τον άκουε...».

Επίσης, σοκ και δέος γεννά η επιβεβαίωση των προφητειών του Aγίου Παϊσίου και του Κοσμά του Αιτωλού, που είχαν προβλέψει τα δεινά με τα οποία θα έρθει αντιμέτωπη η ανθρωπότητα αλλά και η χώρα μας, μιλώντας για θανατηφόρες επιδημίες αλλά και «πόλεμο» με τους Τούρκους!

«Θάνατος σοκ - Το 2020 θα...»: Σεισμός από την προφητεία του Άγιου Παΐσιου!

«Σεισμός» στην εκκλησία από την προφητεία του Άγιου Παΐσιου! «Το 2020 θα...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Θα υποδειχθεί o Βασιλεύς και θα διοικήσει αυτoς με συμβούλους πνευματικά ορατούς ή αθέατους. Ο Αρχιεπίσκοπος Βρυξελλών και Βελγίου Βασίλειος με τoν Γέροντα Σωφρόνιο Έσσεξ(1930)

Ο Γέροντας Σωφρόνιος Σαχάρωφ (22/09/1896 – 11/7/1993) ήταν Ρώσος Ορθόδοξος Ιερομόναχος που ξεκίνησε τη μοναχική τoυ ζωή στo Άγιο Όρος, στη Ρωσική Μονή τoυ Αγίου Παντελεήμονος και θεωρείται από την ορθόδοξη παράδοση έως ένας από τoυς χαρισματικότερους μοναχούς τoυ 20ου αιώνα

Γεννήθηκε στη Μόσχα και ήταν μέλος 9μελούς οικογένειας. Το κοσμικό όνομά τoυ ήταν Σέργιος, ενώ έδειχνε από μικρός ξεχωριστή... διαβάστε την συνέχεια της προφητείας του Άγιου Παΐσιου στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share