Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

«Το 2020 θα…»: Σοκάρει η προφητεία της τυφλής γερόντισσας - Ποιές είναι οι τραγωδίες που έχει αποκαλύψει και τι έρχεται

Σοκ!

8 Απριλίου 2020 19:26
«Το 2020 θα…»: Σοκάρει η προφητεία της τυφλής γερόντισσας - Ποιές είναι οι τραγωδίες που έχει αποκαλύψει και τι έρχεται
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Νέα προφητεία από την τυφλή γερόντισσα για το 2020 έρχεται για να σοκάρει τον κόσμο! Μια τυφλή γερόντισσα που στο παρελθόν μας είχε αποκαλύψει πολλές τραγωδίες! Επίσης, μία ανατριχιαστική προφητεία είχε κάνει πριν από 28 χρόνια η Γερόντισσα Λαμπρινή.

Η Baba Vanga είναι ίσως η πιο καλτ φιγούρα εκείνων που λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας. Η Βουλγάρα «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» όπως την αποκαλούν είχε κάνει προβλέψεις μέχρι το 5079.

Για να δούμε όμως τι κακό θα μας βρει το 2020 σύμφωνα με την Baba Vanga η οποία σύμφωνα με τους πιστούς ακολούθους της είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου. Κατ΄αρχήν, ο Ντόναλντ Τραμπ θα διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και θα πεθάνει. Επίσης, θα γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν από την οποία δεν είναι βέβαιο ότι θα γλιτώσει.

Επίσης, η Baba Vanga προβλέπει επίθεση μουσουλμάνων στην Ευρώπη με χημικά όπλα (σ.σ. μια προφητεία που επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια και ευτυχώς δεν έχει επαληθευτεί).

Η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πούτιν δεν είναι όμως το μόνο κακό που θα χτυπήσει την Ρωσία. Είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με τη «Νοστράδαμο των Βαλκανίων» να πέσει ένας μεγάλος μετεωρίτης. Η Baba Vanga πέθανε στα 85 της το 1996. Ήταν τυφλή από τα 12 της χρόνια όταν έχασε την όρασή της κατά την διάρκεια μιας τρομακτικής καταιγίδας.

"Η επιδημία θα εξευτελίσει τους γιατρούς, τα φαρμακεία και..." - Προφητεία για τον κορωνοϊό που σοκάρει

Σοκάρει η προφητεία που έγινε πριν από αρκετά χρόνια για τον κορωνοϊό, ο οποίος σαρώνει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μάλιστα ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Αυγουστίνο Καντιώtη, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον φονικό ιό.

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος απεβίωσε το 2010, αναφέρθηκε σε μία επιδημία, η οποία δε θα είναι… μια απλή γρίπη, αλλά αναμένεται να μας εκμηδενίσει και να εξευτελίσει το σύστημα Υγείας. Επισημαίνει, εν ολίγοις, ότι όλοι μας κινδυνεύουμε.

Δείτε όλα όσα είπε:

προφητείες για την πανδημία

«Κινδυνεύουμε ως άτομα. Κινδυνεύουμε από επιδημία. Αχ η επιδημία! Ωχ, ωχ, ωχ! Έρχεται, έρχεται, έρχεται, έρχεται...Έρχεται επιδημία, όχι γρίπη σαν την γριπούλα αυτή, που πέφτεις στα κρεβάτια, αλλά, σύμφωνα με την Αποκάλυψη, έρχεται επιδημία με ένα περίεργο όνομα ασθένειας που θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, θα εξευτελίσει τα φαρμακεία, τα πάντα!

Σκούπα ηλεκτρική! Τι να μας κάνει ο Θεός; Προσευχή δεν κάνουμε, Αγία Γραφή δεν διαβάζουμε, πορνείες και μοιχείες και διαζύγια, και ακαθαρσίες, σκουλήκια βρωμερά και ακάθαρτα! Έρχεται επιδημία που θα σαρώσει τον κόσμον ολόκληρο! Σκούπα ηλεκτρική! Και όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήλθε η γρίπη εκείνη που εσάρωσε την Αθήνα ολόκληρον, και χιλιάδες έπεσαν και απέθαναν, ούτω πως έρχεται εξ Ανατολών φοβερά επιδημία!

Κινδυνεύουμε, αδελφοί μου! Να πέσουμε στα γόνατα, στα άρματα, στην προσευχή!». Μιας και αναφερθήκαμε στον φονικό ιό, δείτε εδώ μια ανατριχιαστική προφητεία από συγγραφέα 12 χρόνια πριν. "Το 2020 θα ξεσπάσει ένας ιος σαν πνευμονία..."

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share