Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Η συγκλονιστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για την Ιταλία: «Θα παρουσιασθεί ένας... και θα διαλυθεί»

Ανατριχίλα

2 Απριλίου 2020 10:02
Η συγκλονιστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου για την Ιταλία: «Θα παρουσιασθεί ένας... και θα διαλυθεί»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Άγιος Παΐσιος ως το τέλος της ζωής είχε πει για διάφορα γεγονότα που θα βίωνε ο πλανήτης με μια ανατριχιαστική προφητεία για την Ιταλία να έρχεται στο φως. Επίσης, σοκ και δέος γεννά η επιβεβαίωση των προφητειών του Aγίου Παϊσίου και του Κοσμά του Αιτωλού, που είχαν προβλέψει τα δεινά με τα οποία θα έρθει αντιμέτωπη η ανθρωπότητα αλλά και η χώρα μας, μιλώντας για θανατηφόρες επιδημίες αλλά και «πόλεμο» με τους Τούρκους!

Στο βιβλίο Ο Γέρων Παΐσιος, έχουν καταγραφεί συγκλονιστικές μαρτυρίες προσκυνητών που συνομίλησαν με τον Γέροντα: Γέροντα, η πατρίδα μας περιβάλλεται από εχθρούς και όλοι οι μεγάλοι (Αμερικάνοι, Ευρωπαίοι) βοηθούν αυτούς και, κυρίως, τους Τούρκους.

Οι Τούρκοι, απήντησε, τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους (δηλ. το τέλος τους είναι κοντά -ΛΜΔ). Θα πάθουν μεγάλο κακό. Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και έτσι ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι.

Γέροντα, του αντείπα, τι χριστιανοί είμαστε; Ξέρεις έξω πόσο αμαρτωλά ζουν οι Έλληνες; Μέρα – νύχτα διασκεδάζουν και κυλιούνται στην αμαρτία. Πώς θα μας βοηθήσει ο Θεός να πάρουμε την Πόλη; Και με το απλό, σοφό του ύφος, μου είπε: Υπάρχει η μαγιά κι αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι’ αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει. Τελευταία, τον ρωτώ: Γέροντα, άραγε εμείς θα τα δούμε αυτά;

undefined

Τότε ο Γέροντας, κοιτώντας προς την πλαγιά, που μια μεγάλη ομάδα προσκυνητών κατηφόριζε, μας είπε: Άντε τώρα, στο καλό. Πολλά σας είπα για σήμερα. Γέροντα, πώς βλέπετε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας; Έ, καλό θα βγει για την Ελλάδα. Τι γίνεται με το μουσουλμανικό τόξο; Υπάρχει κίνδυνος για μας;.

Καλό και απ’ αυτό θα βγει. Επειδή προβληματίσθηκα και δεν κατάλαβα το νόημα των λόγων του, μου εξήγησε στη συνέχεια ότι: Ο διάβολος επιθυμεί την καταστροφή του ανθρώπου. Πάντα, όμως, ο Θεός δεν επιτρέπει να γίνει έτσι, όπως το θέλει ο διάβολος. Άλλα τι κάνει; Παραχωρεί στο διάβολο το δικαίωμα να κάνη κακό μέχρις ενός σημείου, γιατί από το κακό αυτό θα προκύψει κάτι καλό.

Είπε πώς ό,τι έπαθε το Ιράκ, το ίδιο θα πάθει και η Τουρκία από μία συμμαχική δύναμη και κυρίως από τους Αμερικανούς. Θα χάσει ακόμη και τους πατροπαράδοτους φίλους της, τους Γερμανούς. Είπε, επίσης, ότι: Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί.

H ΕΟΚ, είπε, δεν έχει καμμία σχέση με την Αμερική. Η Αμερική μοιάζει μ’ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα. Πήγατε, Γέροντα, στην Τουρκία; Ναι, πήγα. ο πατέρας μου πολέμησε τους Τσέτες. Άραγε, Γέροντα, θα ξαναπάμε πίσω;

Μετά την ερώτηση μου αυτή, ο Γέροντας πήγε αμέσως μέσα στο κελλί και έφερε ένα μικρό τετραδιάκι, γραμμένο στα φαρασιώτικα ή στα τούρκικα, με προφητείες του αγίου Αρσενίου (του Καππαδόκη) από το 1901 έως το 1923. Το τετραδιάκι εκείνο περιελάμβανε γεγονότα που συνέβησαν την εποχή εκείνη, καθώς και προφητείες μελλοντικές. Ο Γέροντας μου έδειξε τι έγραφε για το 1922: Φέτος η πατρίδα μας θα χαθεί και θα μας διώξουν, αλλά θα πάμε πάλι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share