Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Πλάκα κάνεις; Αυτή ήταν η πραγματική ηλικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Όλα στην φόρα!

26 Μαρτίου 2020 12:10
Πλάκα κάνεις; Αυτή ήταν η πραγματική ηλικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφτασε στα χέρια μας η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αξίζει σαν θησαυρός μιας και η ηλικία της ήταν κάτι που απασχολούσε όλον τον κόσμο όσο ζούσε. Ακόμα και σήμερα αναρωτιέται πολύς κόσμος αν έχει δηλωθεί μετά το φευγιό της η αληθινή της ηλικία.

Η ταυτότητα της είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και η περιγραφή της έχει ως εξής: Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1937 (εδώ ακριβώς είναι και το επίμαχο σημείο αφού η αληθινή χρονιά που γεννήθηκε η εθνική μας σταρ είναι το 1934).

Τόπος γέννησης το Μαρούσι Αττικής, και κάτοικος οδός Δημητρίου Σούτσου 7. Ύψος 1.68 ,σχήμα προσώπου οωηδές και μάτια καστανά. Όνομα πατρός Ιωάννης και μητέρας Αιμιλία (δείτε εδώ το πρόσωπο της μητέρα της), το γένος Κουμουνδούρου .Επάγγελμα ηθοποιός και θρήσκευμα, χριστιανή ορθόδοξη.

Αυτή είναι λοιπόν η ταυτότητα της Αλίκης η οποία έκρυβε ΜΟΝΟ 3 χρόνια, ανάξιο λόγου. Φίλοι της θα πουν αργότερα ότι περισσότερο την διασκέδαζε όλο αυτό που γινόταν γύρω από την ίδια και συνήθιζε να λέει γελώντας , - Άστους να τρώγονται, να μετράνε και να υπολογίζουν. Ντόρος να γίνεται.

Δείτε την ταυτότητα:

Αλίκη Βουγιουκλάκη ηλικία

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν... " - Το μυστικό για την ερωτική ζωή που δεν ξέραμε

Όσο μεγάλη κι αναγνωρίσιμη και αν είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πάντα θα υπάρχουν πράγματα γύρω από τη ζωή της, αν και πολλά βγαίνουν σιγά σιγά στην δημοσιότητα.

Όσο περνούν τα χρόνια θα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι ότι και χρόνια μετά τον θάνατό της δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί με την πολυτάραχη ζωή της. Μέχρι και οι στιγμές λίγο πριν πεθάνει έχουν μαθευτεί, όπως θα διαβάσετε εδώ.

Ένα μυστικό για την ερωτική της; ζωή είναι αυτό εδώ. Μπορεί με τον δεύτερο, κρυφό σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη να είχαν χωρίσει από τα μέσα των ’80s, όμως, οι δυο τους είχαν κρατήσει επαφή μέχρι και το τέλος και μάλιστα, είχαν προσπαθήσει πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό να ξανα είναι μαζί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share