Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν... " - Το μυστικό για την ερωτική ζωή που δεν ξέραμε

Το μυστικό που κρατιόταν έως τώρα κρυφό

25 Μαρτίου 2020 13:39
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Όσο μεγάλη κι αναγνωρίσιμη και αν είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πάντα θα υπάρχουν πράγματα γύρω από τη ζωή της, αν και πολλά βγαίνουν σιγά σιγά στην δημοσιότητα.

Όσο περνούν τα χρόνια θα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι ότι και χρόνια μετά τον θάνατό της δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί με την πολυτάραχη ζωή της. Μέχρι και οι στιγμές λίγο πριν πεθάνει έχουν μαθευτεί, όπως θα διαβάσετε εδώ.

Ένα μυστικό για την ερωτική της; ζωή είναι αυτό εδώ. Μπορεί με τον δεύτερο, κρυφό σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη να είχαν χωρίσει από τα μέσα των ’80s, όμως, οι δυο τους είχαν κρατήσει επαφή μέχρι και το τέλος και μάλιστα, είχαν προσπαθήσει πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό να ξαναείναι μαζί.

"Όταν έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με..."

"Με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ ήμασταν συμμαθητές στη σχολή του Εθνικού. Μία μέρα με πήρε η Αλίκη να παίξω…". Μια ιστορία που κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα!

Στο Down Town Κύπρου είχε δώσει συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

"Με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ ήμασταν συμμαθητές στη σχολή του Εθνικού. Μία μέρα με πήρε η Αλίκη να παίξω στις “Διπλοπενιές”. Να χορέψω. Όταν η ταινία παίχτηκε στις Κάννες, ενώ εγώ ήμουν εκεί, δεν πήγα στην προβολή της, αλλά μετά στο πάρτι που γινόταν. Εκεί, η Αλίκη έκανε τα δικά της, νάζια, χορούς και τέτοια, για να τραβήξει τα φλας. Το ίδιο κι ο Παπαμιχαήλ. Σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ

Όταν μπήκα εγώ, έπεσαν όλοι οι paparazzi επάνω μου, επειδή με ήξεραν από την Αμερική και από την Ιταλία. Κι εγώ είχα πάει τότε στις Κάννες για μία ιταλική ταινία, όπου έπαιζα. Όλοι φώναζαν “Viva Rika!”. Όταν έφυγε από τη ζωή η Αλίκη, ο Παπαμιχαήλ με κατηγόρησε ότι το είχα στήσει εγώ αυτό το σκηνικό για να επωφεληθώ και να ρίξω τη Βουγιουκλάκη. Με στεναχώρησε πολύ. Βεβαίως, είναι νεκροί οι άνθρωποι, οπότε, τι να λέμε τώρα… Ταράζει το μέσα μου αυτή η ιστορία. Δεν θέλω ούτε να τη θυμάμαι, σας παρακαλώ.

Εγώ ό,τι κακό, το διαγράφω. Αυτό το πήρα από τους γονείς μου, όπως και την ταπεινότητα. Αφού και στην Ελλάδα, όταν με ήξεραν όλοι, εγώ πήγαινα σπίτι μου με το λεωφορείο. Κι όλοι μου έλεγαν: “Καταδέχεστε να μπαίνετε εσείς στο λεωφορείο;”. Και με τι να γύριζα δηλαδή, με σοφέρ; Σας παρακαλώ!", ανέφερε η Ρίκα Διαλυνά. Εκτός, όμως, από αυτή την ιστορία, δείτε εδώ μια ακόμη αποκάλυψη για την εθνική σταρ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share