Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έχω πάθει ζημιά μαζί σου...": Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει

Και δεν είναι η γυναίκα του!

22 Μαρτίου 2020 14:13

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι γνωστός για το χιούμορ του και το δείχνει με κάθε ευκαιρία στην ελληνική τηλεόραση! Σε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είχε πει: "Έχω πάθει ζημιά μαζί σου...";

Την… "καψούρα" που ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Παπαδάκης! Ο γνωστός δημοσιογράφος, πριν μερικά χρόνια, είχε βρεθεί στην εκπομπή της, και είχε μιλήσει για όλα! Για την γνωριμία του με την Μενεγάκη, για τα μαλλιά του αλλά και το φλερτ του γιου του (δείτε εδώ τον λόγο που είχε πάει στα δικαστήρια για το παιδί του) στην παρουσιάστρια!

Πως αντέδρασε ο Γιώργος Παπαδάκης μόλις είδε την παρουσιάστρια για πρώτη φορά στο πλατό του ΑΝΤ1; Δείτε τις επικές δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Τεραστίων διαστάσεων το σαλόνι του Γιώργου Παπαδάκη

Την τελευταία εβδομάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει εγκαταλείψει τα στούντιο του ANT1, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ωστόσο, όλα τα πρωινά, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", εμφανιζόταν στην εκπομπή μέσω skype. Από εκεί, ο αγαπημένος Γιώργος Παπαδάκης, έλεγε τις απόψεις του, σαν να ήταν στο πάνελ. Μάλιστα, αυτό που παρατηρήσαμε εμείς, ήταν το σαλόνι από το οποίο εμφανιζόταν ο ίδιος.

Πρόκειται προφανώς, για το σαλόνι του σπιτιού του, το οποίο, όπως θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω, είναι τεράστιο. Στο πλάνο, φαίνεται ένα μεγάλο τζάκι στο κέντρο, ενώ δεξιά και αριστερά υπάρχουν δύο μεγάλοι καναπέδες.

Δείτε την φωτογραφία:

Πριν χρόνια, μάλιστα, η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, "Μπαμ", είχε κάνει μια πλάκα στον παρουσιαστή έξω από το σπίτι του. Δείτε το βίντεο από το σπίτι:

Παππούς ο Γιώργος Παπαδάκης!

Μια στιγμή που δε θα ξεχάσει ποτέ ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι όταν έμαθε on air, ότι έγινε παππούς για δεύτερη φορά.

Σχεδόν πριν από δύο χρόνια, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", έμαθε ότι γεννήθηκε το δεύτερο εγγόνι του, καθώς μιλούσε με τους συνεργάτες του για την συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών. O Γιώργος Παπαδάκης έλεγε, ότι ένα παιδί που γεννιέται σήμερα θα ζει μέχρι τα 43 του χρόνια μ’ αυτό το βάρος, διέκοψε και είπε: "και γεννήθηκε το παιδί!" εννοώντας το εγγόνι του!

"Πριν από λίγο… Μου έφυγε και το άγχος… Γεννήθηκε την ημέρα του Αγίου Μνημονίου."

Κι αν γνωρίζατε πότε έγινε παππούς ο Γιώργος Παπαδάκης, θα σας αποκαλύψουμε και κάτι ακόμη. Γνωρίζετε για τους θανάτους που "τσάκισαν" τον παρουσιαστή; Μόλις μάθετε θα ανατριχιάσετε!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share