Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν... αλλά αυτό...» - Σοκαριστική προφητεία του Άγιου Παϊσιου

Σοκ και δέος

10 Μαρτίου 2020 20:04
«Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν... αλλά αυτό...» - Σοκαριστική προφητεία του Άγιου Παϊσιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και δέος γεννά η επιβεβαίωση των προφητειών του Άγιου Παϊσίου και του Κοσμά του Αιτωλού, που είχαν προβλέψει τα δεινά με τα οποία θα έρθει αντιμέτωπη η ανθρωπότητα αλλά και η χώρα μας, μιλώντας για θανατηφόρες επιδημίες αλλά και «πόλεμο» με τους Τούρκους!

Την ώρα που στις Καστανιές του Έβρου η κατάσταση θυμίζει καζάνι έτοιμο να εκραγεί με τις τουρκικές Αρχές να «σπρώχνουν» τα καραβάνια των μεταναστών στη νεκρή ζώνη ανάμεσα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να τους υποδεικνύουν τα περάσματα για να εισβάλουν στο ελληνικό έδαφος, οι ζοφεροί οιωνοί του Αγιορείτη μοναχού του 20ού αιώνα αλλά και του Κοσμά του Αιτωλού μοιάζουν πιο επίκαιροι από ποτέ!

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο γέροντας Παΐσιος, «την Ελλάδα την περιμένουν πολλά», με την προφητεία του να επιβεβαιώνεται κάθε ημέρα και περισσότερο! «Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει παγκόσμιος» είχε πει χαρακτηριστικά αφήνοντας ωστόσο μια χαραμάδα φωτός για το μέλλον της πατρίδας μας! «Η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!» είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο γέροντας επικαλούμενος μάλιστα προηγούμενες προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού.

Επίσης, έχουν γραφτεί πολλά βιβλία με τις απόψεις του Αγίου για τα διάφορα θέματα που συζητούσε με τους προσκυνητές που τον επισκεπτόντουσαν

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν» έλεγε ο άγιος Παΐσιος επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Πατροκοσμά, ενώ θέλοντας να εμψυχώσει τους Ελληνες σε ενδεχόμενη όξυνση του κλίματος με την τουρκική πλευρά τόνιζε ότι ο Θεός θα είναι με το μέρος μας! Μάλιστα είχε προφητεύσει και τις τουρκικές προκλήσεις στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας.

«Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα Εξαμίλια, διότι τα Εξαμίλια δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας» εξηγούσε ο γέροντας Παΐσιος. «Οταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά αυτό δεν θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού» έλεγε τονίζοντας ότι «το Εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους…».

Πόλεμος

Μάλιστα, σύμφωνα με τις προφητείες των δύο ορθόδοξων μοναχών που ανακηρύχθηκαν άγιοι της Εκκλησίας μας, θα ακολουθήσει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. «Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους» αναφέρει ο Αγιορείτης μοναχός.

Εξίσου συγκλονιστικές όμως είναι και οι προφητείες τους για τις σύγχρονες ασθένειες που θερίζουν μεγάλα τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού! «Σήμερον, αύριον περιμένωμεν θανατικάς ασθενείας μεγάλας, οπού να μη προφθάσωμεν οι ζωντανοί να θάπτομεν τους αποθαμένους» έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός και η γρίπη αλλά και η έξαρση του κορονοϊού σε Κίνα αλλά και Ευρώπη επιβεβαιώνουν τις δυσοίωνες προβλέψεις του…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share