Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Εγώ σας βίασα; Είμαι..." - Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαδάκης

Το έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του!

9 Μαρτίου 2020 11:56

Γνωρίζετε για τις "εφιαλτικές" στιγμές του Γιώργου Παπαδάκη; Τι είχε αναφέρει σε συνέντευξή του για βιασμό; Ο παρουσιαστής, πριν μερικά χρόνια έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει μια πτώση στην τηλεθέαση, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Πρωινό σουκου" που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου. Εκεί μίλησε για μια θαυμάστρια. Τι ανέφερε ο δημοσιογράφος;

"Την έλεγαν Γιούλη. Το τι είχα τραβήξει, δεν περιγράφεται. Ερχόταν κάθε μέρα στο στούντιο και περίμενε να τελειώσουμε την εκπομπή για να φύγουμε μαζί. Και της έλεγα: «Πώς θα φύγουμε μαζί, αφού είμαι παντρεμένος, αφού έχω παιδί".

Στο τέλος με απείλησε ότι θα αποκαλύψει τον βιασμό της. Λέω: "εγώ σας βίασα;" και μου λέει: "βεβαίως εσείς με βιάσατε και έχω και αποδείξεις". Μου έστελνε επιστολές, λουλούδια, δώρα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή σιγά, σιγά εξαφανίστηκε".

Δεύτερο χτύπημα θανάτου για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Παπαδάκης βίωσε και δεύτερο "χτύπημα" θανάτου, αφού μέσα σε έναν χρόνο έχασε δύο αγαπημένους του φίλους.

Αναφερόμαστε φυσικά, στον χαμό του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02). Την είδηση του θανάτου, πρώτος μετέδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είχε φιλική σχέση εδώ και χρόνια, με τον μεγάλο ηθοποιό, και όπως είναι λογικό, στεναχωρήθηκε.

Τι είπε για τον θάνατό του;

"Ψάχνουμε εδώ και 15 λεπτά, μια είδηση άσχημη που μας ήρθε. Γιατί δυστυχώς ένας άνθρωπος που αγάπησες εσύ, εγώ, ο Γιώργος, η Αλεξάνδρα, όλοι η Ελλάδα, ένας άνθρωπος, ο οποίος μας χάριζε γέλιο και αισιοδοξία, ο Κώστας ο Βουτσάς δεν είναι πια μαζί μας. Ο αγαπημένος φίλος, προσωπικά αγαπημένος φίλος Κώστας Βουτσάς, έφυγε 2:20 τα ξημερώματα. Δεν άντεξε. Νοσηλευόταν αρκετές μέρες στο νοσοκομείο Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού".

Ωστόσο, περίπου πριν από έναν χρόνο, και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου του 2019, έφυγε από τη ζωή ένας επίσης αγαπημένος του φίλος, ο Θέμος Αναστασιάδης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" είχε δηλώσει τη θλίψη του δημόσια, λέγοντας πως έχασε έναν φίλο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share