Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ενεργείται η άλωση με τα 2-3 εκατομμύρια...": Σοκάρει η επιβεβαίωση της προφητείας Γέροντα για τους μετανάστες στην Ελλάδα!

Τι είχε πει;

2 Μαρτίου 2020 07:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεταναστευτικό ζήτημα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την χώρα, με τα επεισόδια στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου να μαίνονται και την Κυβέρνηση να βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Όλα αυτά δε μοιάζουν να γίνονται τυχαία, καθώς όσα συμβαίνουν, αποτελούν μια επιβεβαίωση όσων έγραφε, προφητικά, ο Γέροντας Θεόκλητος Διονυσιάτης τον Νοέμβριο του 2001. Δείτε και τη μεγάλη απόφαση που πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην προφητεία του, ανέφερε τα εξής:

Και στην ερώτησή μου: Ο Θεός θά επιτρέψει την αντικατάσταση της αγίας Εκκλησίας Του, πού «επεριποιήσατο τώ ιδίω Αίματι», μέ τόν σκοτεινό μουσουλμανισμόν μέσα στην Τοπική Ορθοδοξία της Ελλάδος; Μού απήντησαν με ένα στόμα ότι, ο Θεός θα το επιτρέψει εξ αφορμής της εκτεταμένης αμαρτίας. Και ανεφέρθησαν στους βυζαντινούς ρωμηούς, πού δεν μετανοούσαν.

Και όταν πάλιν τους ερώτησα «πώς θα συμβεί αυτό και πότε και τί θα γίνουν οι Έλληνες;»Απήντησαν, ότι ήδη ενεργείται η άλωση με τα 2-3 εκατομμύρια των μωαμεθανών, πού ονομάζονται μετανάστες, και πού θα στερεώνονται σταδιακώς με την Ελληνικήν ιθαγένεια, πού θα τούς χορηγεί ευχαρίστως το Κράτος, δηλαδή η άθεη κυβέρνηση.

Οι δε Έλληνες βαθμιαίως θα γίνουν μειονότης, έως ότου θα μείνουν ελάχιστοι χριστιανοί ως … δείγμα. Μη απορείς, πάτερ Θ., έσπευσαν να εξηγήσουν, αυτήν την τραγωδία του λαού μας. Πολλοί θα αποδεχθούν τον μουσουλμανισμόν αβιάστως. Άλλοι, με κάποιαν βίαν ποικίλης μορφής. Και άλλοι «χριστιανοί» θα μεταναστεύσουν σε χριστιανικές χώρες, μη δυνάμενοι να συμβιώσουν με τους βαρβάρους αυτούς, πού τους χρησιμοποιεί ο Θεός ως μέσον παιδαγωγίας, όπως ανά τους αιώνες ενεργούσε στους Ισραηλίτες και στους χριστιανούς, πού δεν μετανοούσαν για τις αμαρτίες τους.

Ανατριχιαστικό! Η προφητεία των Simpsons για τον κορωναϊό πριν από 27 χρόνια! (video)

Ο κορωναϊός έχει σοκάρει και ανησυχήσει όλο τον πλανήτη, ο οποίος προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει, ενώ την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται μια ανατριχιαστική προφητεία πριν από 27 χρόνια, που είχαν κάνει οι Simpsons.

Η διάσημη χιουμοριστική αμερικανική σειρά φαίνεται να έχει... πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγες καταστάσεις, που έχουν προκύψει αρκετά χρόνια από τότε, που εκείνη είχε προβάλει στα επεισόδια της, όπως η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ, η ένωση της Disney με τη Fox και αρκετά ακόμη, ενώ φαίνεται ότι έχουν προβλέψει και την εξάπλωση του φονικού ιού. Δείτε και την προφητεία της Λίτσας Πατέρα έναν χρόνο νωρίτερα.

Τις τελευταίες ώρες, ειδικά, έχει απασχολήσει έντονα το διαδίκτυο η προφητεία τους αυτή, με αρκετά στιγμιότυπα από ένα επεισόδιό τους το 1993 να δημοσιεύονται αυτή την εβδομάδα. Σε αυτά τα πλάνα, αρκετοί χαρακτήρες φαίνεται να «κολλάνε» και να εξαπλώνουν ένα μεγάλο σύννεφο από ιούς.

Το ακόμη πιο ανατριχιαστικό, είναι πως ένας παρουσιαστής ειδήσεων κάνει λόγο για την εμφάνιση ενός «κορωναϊού» (σ.σ. corona virus), μαζί με μια σχετική καρτέλα πάνω από τον ώμο του. Κάπως έτσι, δεν είναι δύσκολο καθόλου να δημιουργηθεί και πάλι η απορία, για το αν οι «Simpsons» γνώριζαν... το μέλλον.

Υπάρχει, βέβαια, μια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με όσα συνέβησαν με την τωρινή εξάπλωση του κορωναϊού, αναφορικά με το πού ξεκίνησε. Σύμφωνα με ένα επεισόδιο της σειράς, ο ιός έρχεται από εργάτες στην Οζάκα της Ιαπωνίας, ενώ ο ιός άρχισε στην πραγματικότητα από την Ουχάν της Κίνας.

«Σας παρακαλώ, μην πείτε στον προϊστάμενο, ότι έχω γρίπη», λέει ένας από τους εργάτες, πριν βήξει σε ένα από τα κουτιά, που αποστέλλεται στον κεντρικό χαρακτήρα, Όμερ Σίμπσον. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, παρότι οι εικόνες που απασχολούν, προέρχονται όντως από επεισόδιο του 1993, η σκηνή με τον παρουσιαστή ειδήσεων αποτελεί υπόθεση άλλου επεισοδίου, που αναφέρεται σε κάποια «Αποκάλυψη», άσχετη με τον κορωναϊό.

Εκεί, βέβαια, που οι «Simpsons» είχαν απασχολήσει περισσότερο, ήταν σε ένα επεισόδιο της 11ης σεζόν, όπου αναφέρονται στον «πρόεδρο Τραμπ», κάτι που επιβεβαιώθηκε το 2016, όπως και στη 10η σεζόν, όπου ανέφεραν την Fox ως κομμάτι της Disney, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

Τις τελευταίες μέρες, βέβαια, έχουν αναπτυχθεί διάφορες θεωρίες, σχετικά με την προφητεία για τον κορωναϊό, όπως το βιβλίο του Ντιν Κουντζ το 1981 με τίτλο «Τα μάτια του σκότους» (σ.σ. The Eyes of Darkness), που μιλά για ένα νέο βιολογικό «όπλο» με τίτλο «Ουχάν-400».

Σε κάθε περίπτωση, προκαλεί τρομερή εντύπωση για ακόμη μια φορά το πώς οι «Simpsons» είχαν μιλήσει από το 1993 για κάποιον κορωναϊό. Σύμπτωση απλή, ή κάτι άλλο;

Δείτε το βίντεο από το επίμαχο επεισόδιο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share